Florin Pata scrie:Cauta Prologic ! Si daca ai un buget generos cauta ceva cu Gore-tex ! O problema pe care multi o ignora este TRANSPIRATIA ! Pentru ca daca piciorul se uda , asa cum se intampla la TOATE cizmele/ghetele de cauciuc vei resimti frig si inconfort indiferent de stratul lor de protectie termica !
Eu ii am pe acestia, ii folosesc de 2 ani de zile si nu am nici cea mai mica problema, am fost si la copca cu ei de vreo 2 ori. Sunt impermeabili in totalitate pana undeva deasupra gleznei. Eu ii port cu o pereche de ciorapi subtiri de bumbac si peste ciorapi de neopren si nu am avut probleme pana acum.
Prin Siberia si la cotul Donului numai cizme cu confort termic se purta...
O cizma de cauciuc cu branturi de pasla si ciorapi de lana fac alergie si angoase.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
http://www.totalfishing.ro/bocanci-lemi ... 35439.html
Cumpara acest model si nu vei regreta. Ai am de 3 sezoane si pe timp de iarna la copca nu am avut nici o problema cu frigul. Si sunt impermeabili.
Miki Totalfishing,
Ai pus mana pe bocanci astia de spui ca sunt grei?
La cat costa arata foarte fain, sunt usoare si foarte COMODE, am mai luat si ceva branturi WARm.... o sa vad cum se comporta la frig...la cat au costat sunt super....