Florentin Iuga scrie:Val Pangica jr scrie:@Florentin
si asta cu cluburile , momentan te avantajeaza si ai impresia ca daca tu ii gestionezi - echipele vor merge brici . Nu pot nega o usoara atitudine catre crap , dar la fel de bine citesc o usoara exacerbare a unor orgolii redudante .
Sa vedem la final cite echipe din lotul tau vor ajunge in echipa nationala . Eu zic ca nu ai sanse la mai mult de 1 echipa ( de 2 pescari - adica Mitranescu & colegul ) , dar poate ma insel eu . Daca ar fii sa pariez - pun banii pe zero ( asta are sanse 1-36 ! la ruleta ) , dar pentru ca nu vreau sa fac polemica , nu mai pun banii pe nimeni .
Bani putini , Daciada , etc hai sa fim seriosi , un pescar de lot trebuie sa stie toate baltile , toate trucurile , toate nadele , toate arogantele si mai vechi si mai noi , caracterul fiecaruia din cei cu care intra in contact si asta inseamna bani si timp investiti in pasiune - dar sa lasam calificarile sa cearna .
Permisivitatea mea e mai mare ca
redundanta si nu incumba orgolii decat in zona profesionalului. Consider acest prim CN la care participa clubul doar un bun antrenament pentru cele care vor urma. Considera asta o spovedanie. Nu astept si impartasania.

Permisivitatea ta este data de "gaurile" mari pe care le ai . La tine "osmoza" ( ah ce echilibru perfect ! ) nu este posibila pentru ca informatia intra si iese cum vrea ea prin mintea ta , fara un filtru generat de pricepere si experienta , functie numai de garla si de numarul de echipe inscrise , din clubul tau , plus un bonus pentru emisiune .
Orgolii nu poti sa ai pentru ca in ciuda celor pe care le crezi mai ai mult pina in zona
profesionalului ; de fapt , la cite emisiuni ai facut pe balta Tincabesti - tu avind doar camera si altii lanseta , nu stiu despre ce vorbesti de orgoliu ?
Nu te ridica Florentine impotriva unora carora nu vrei sa le raspunzi public - poate fiecare postare a ta impotriva mea , va fi un ciocan la piedestalul tau de lut si baietii tai , te vor cobori de acolo , pe munca lor , mai repede decit gindesti sau poti gestiona .
Dupa mine nu ai fata de lider ! Nu te supara , dar ai citiva baietii priceputi in club , care iti arata cind vrei tu drumul drept la pescuitul crapului .