Val Pangica jr scrie:De unde se vede LV - ca orice balta cu structuri e mai tare decit una "cheala" .cornel rosioru scrie:Da Val, si la noi ar trebui sa fie ca la fotbal, numai ca aia au structuri.![]()

Moderator: gor965
Val Pangica jr scrie:De unde se vede LV - ca orice balta cu structuri e mai tare decit una "cheala" .cornel rosioru scrie:Da Val, si la noi ar trebui sa fie ca la fotbal, numai ca aia au structuri.![]()
Dragul meu prieten ,Zambaccian scrie:Val, daca e sa facem cum zici tu, ca in fotbal, probabil pentru mine (care sunt prin divizia judeteana a pescuitului) ar trebui sa trec prin precalificari, pana sa apuc sa-i vad pe maestri in actiune:
1 aprilie etapa pe cartier, lacul IOR
15 aprilie etapa pe sector, lacul Pantelimon
30 aprilie etapa Bucuresti, lacul Tineretului
15 mai etapa Muntenia, Ilfoveni
1 iunie etapa nationala pentru mascarici, Doripesco
si d-aici incolo sa sper ca voi fi batut de un Rudeanu, Tomulescu, etc...
Felicitari, nu numai pentru rezultatul de la Darvari (pe un loc dificil!!!!!) ci si pentru mentalitatea expusa prin aceasta postare.Doeat scrie:nu a auzit nimeni de noi ca pescuim cat de cat serios la crap de anu asta si am vrut sa vedem ce inseamna un concurs national, cu cat is cei care participa la asemenea concursuri mai buni decat noi, daca sunt mai buni , ca mai experimentati clar sunt decat noi. Am prins un stand la care Dl. Oana V. ne-a spus ca "baieti ati avut ghinion cu standu A8 aici nu a castigat nimeni nimic , poate ceva ten prindeti " langa noi A7 Pelicanul(am avut ceva emotii cu ei ) A9 Senzor si cum ne cum am castigat sectorul.
Concluzia: nu ne-am simtit cu nimic inferior cluburilor consacrate si cel mai important nu ne-am facut de ras, binenteles ca sunt pescari experimentati care cel putin la teorie dau cu noi pe jos, dar la practica se sta destul de prost, cu exceptii binenteles.
Bravo !!! Ne vedem la Hobaia, ca si eu vreau sa merg vineri...???dan _city_center scrie:o intrebare nevinovata :![]()
" balta" Hobaia si "lacul" Darvari vor fi deschise pescuitului vineri, simbata , duminica ?...luni?.![]()
![]()
![]()