COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de cornelserbu »

Val Pangica jr scrie:
cornel rosioru scrie:Da Val, si la noi ar trebui sa fie ca la fotbal, numai ca aia au structuri.
De unde se vede LV - ca orice balta cu structuri e mai tare decit una "cheala" . :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

:D Vreti sa va injur?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

Val, daca e sa facem cum zici tu, ca in fotbal, probabil pentru mine (care sunt prin divizia judeteana a pescuitului) ar trebui sa trec prin precalificari, pana sa apuc sa-i vad pe maestri in actiune:

1 aprilie etapa pe cartier, lacul IOR
15 aprilie etapa pe sector, lacul Pantelimon
30 aprilie etapa Bucuresti, lacul Tineretului
15 mai etapa Muntenia, Ilfoveni
1 iunie etapa nationala pentru mascarici, Doripesco

si d-aici incolo sa sper ca voi fi batut de un Rudeanu, Tomulescu, etc...
Essential fishing tackle: Jura, Bushmills, Glenmorangie

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Val, ce ai patit? Nu mai sti de gluma? Tocmai tu, maestrul aforismelor, al satirei si pamfletului din zona crapului virtual?! Ai ramas pironit in perioada razboiului rece? Destinde-te pls! Nu ma confunda cu adversarii tai declarati pentru ca nu sunt si nici nu mi-am propus vreodata, chiar daca ti-am mai dat vreo replica dar nu am pus niciodata venin in ea. Nu-ti cauta dusmani printre prieteni, te rog. Eu nu mi-as permite sa-ti adresez asemenea vorbe nici daca m-ai provoca.

p.s. "Zona profesionalului" pentru mine, o reprezinta meseria pe care o practic si nicidecum pescuitul. Acolo imi permit orgolii (cateodata).

@LV
Nu trage dom' Semaca... :lol:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

nu a auzit nimeni de noi ca pescuim cat de cat serios la crap de anu asta si am vrut sa vedem ce inseamna un concurs national, cu cat is cei care participa la asemenea concursuri mai buni decat noi, daca sunt mai buni , ca mai experimentati clar sunt decat noi. Am prins un stand la care Dl. Oana V. ne-a spus ca "baieti ati avut ghinion cu standu A8 aici nu a castigat nimeni nimic , poate ceva ten prindeti " langa noi A7 Pelicanul(am avut ceva emotii cu ei ) A9 Senzor si cum ne cum am castigat sectorul.
Concluzia: nu ne-am simtit cu nimic inferior cluburilor consacrate si cel mai important nu ne-am facut de ras, binenteles ca sunt pescari experimentati care cel putin la teorie dau cu noi pe jos, dar la practica se sta destul de prost, cu exceptii binenteles.
Roland K.
KRap-Baits RO

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Zambaccian scrie:Val, daca e sa facem cum zici tu, ca in fotbal, probabil pentru mine (care sunt prin divizia judeteana a pescuitului) ar trebui sa trec prin precalificari, pana sa apuc sa-i vad pe maestri in actiune:

1 aprilie etapa pe cartier, lacul IOR
15 aprilie etapa pe sector, lacul Pantelimon
30 aprilie etapa Bucuresti, lacul Tineretului
15 mai etapa Muntenia, Ilfoveni
1 iunie etapa nationala pentru mascarici, Doripesco

si d-aici incolo sa sper ca voi fi batut de un Rudeanu, Tomulescu, etc...
Dragul meu prieten ,

sa stii ca exemplul tau nu este departe de adevar , mai putin chestia ultima - care nu este obligatoriu sa se si intimple . Sa stii ca un pic de umilinta dupa aceasta etapa , a unor echipe care pe 5 mil au acces in etapa nationala a selectilor pentru echipa Romaniei , in 2 manse , pe 2 balti de top din Romania , nu ar strica . Fie si-au facut calcule de genul expus de mine mai devreme pe un topic , fie au dat dovada de neseriozitate ( de genul joc si eu cu lotul national la un meci ! - macar sa le dau mingea ) fie au o parere buna despre ei , generata de atitea forumuri de crap , fara a-si face proba pe garla . Bunul meu prieten Cezar Bibu - in loc de sictir - zice "pe balta fratilor !" .
Crezi ca ar fii asa de rau , sa avem si noi o ierarhie cuantificata de APCR . de AGVPS . de ALP , sau de Almanahul Femeia ? Sa vedem ce am facut si ce nu ? Unde mai avem de lucrat si unde stam bine ? Ce am facut bine si unde am facut rau !? Am invatat nodul fara nod , sau mai cer ajutor cuiva ? Ce face sacul solubil in garla si daca sa pescuiesc peste patul de nada ? Calcule pe rezultate nu pe vorbe - ca aici ne castiga Victor Oana :lol:
Este un MARE pas inainte acest concurs - oamenii vor intelege in sfarsit cit de greu est eun concurs serios , la cite mizerii trebuie sa faci fata , ce greu este sa scoti un crap de 1,6 kg cind iti mai trebuie 800 grame sa fii campion mondial ( scuze Tataie ! ) , cum sa prinzi 32 crapi intr-o noapte si sa nu punctexe decit 1 crap ( scuze Vladut si Andrei ) , samd .
Dar viitorul este pe divizii valorice , pentru a progresa sau retrograda in deplina cunostiinta de cauza , pa balta !!!

Vad ca se imagineaza selectii de 10-12 etape - viata sa ai si bani de la stat - dar parca , in situatia actuala nu e in regula . Cind aceste 60 echipa vor atinge performante vechi de 5-6 ani , pe aceleasi garle - atunci sa dam drumul la competitii multe si strinse . Acum nu facem decit sa excludem "pionierii" si sa dam sanse celor de 20-22 ani , care nu au "obligatii" . Rezultatele se vor vedea pesemne peste 5-6 ani .
Ultima oară modificat Mar Iun 23, 2009 20:04 de către EX-UL, modificat de 2 ori în total.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Domnilor, voi nu mai vedeti padurea de copaci!
La ce rezultate slabe au fost nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ar fi participat fetita lui Mihai Gaulea in echipa cu tatal ei, fetita de 10 ani care la Hobaia in 8 ore a prins 30 kg de crap romanesc pescuind cu 2 lansete ! :D

In linii mari, experienta unor calificari si participari anterioare la CM si-a spus cuvantul iar daca ceilalti componenti ai lotului national nu se retrageau am fi avut si anul acesta in proportie de 80% acelasi lot. Contestatarii de anul trecut ce rezultate au avut acum? Nu mai sunteti atat de vehementi?
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Doeat scrie:nu a auzit nimeni de noi ca pescuim cat de cat serios la crap de anu asta si am vrut sa vedem ce inseamna un concurs national, cu cat is cei care participa la asemenea concursuri mai buni decat noi, daca sunt mai buni , ca mai experimentati clar sunt decat noi. Am prins un stand la care Dl. Oana V. ne-a spus ca "baieti ati avut ghinion cu standu A8 aici nu a castigat nimeni nimic , poate ceva ten prindeti " langa noi A7 Pelicanul(am avut ceva emotii cu ei ) A9 Senzor si cum ne cum am castigat sectorul.
Concluzia: nu ne-am simtit cu nimic inferior cluburilor consacrate si cel mai important nu ne-am facut de ras, binenteles ca sunt pescari experimentati care cel putin la teorie dau cu noi pe jos, dar la practica se sta destul de prost, cu exceptii binenteles.
Felicitari, nu numai pentru rezultatul de la Darvari (pe un loc dificil!!!!!) ci si pentru mentalitatea expusa prin aceasta postare.
Fir intins la Hobaia!
The second best is the first loser!

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

o intrebare nevinovata : :D

" balta" Hobaia si "lacul" Darvari vor fi deschise pescuitului vineri, simbata , duminica ?...luni?. :roll: :roll: :!: :wink:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

dan _city_center scrie:o intrebare nevinovata : :D

" balta" Hobaia si "lacul" Darvari vor fi deschise pescuitului vineri, simbata , duminica ?...luni?. :roll: :roll: :!: :wink:
Bravo !!! Ne vedem la Hobaia, ca si eu vreau sa merg vineri...???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”