COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: COMENTARII ETAPA I DIN TAVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de EX-UL »

Florentin Iuga scrie:Val, ce ai patit? Nu mai sti de gluma? Tocmai tu, maestrul aforismelor, al satirei si pamfletului din zona crapului virtual?! Ai ramas pironit in perioada razboiului rece? Destinde-te pls! Nu ma confunda cu adversarii tai declarati pentru ca nu sunt si nici nu mi-am propus vreodata, chiar daca ti-am mai dat vreo replica dar nu am pus niciodata venin in ea. Nu-ti cauta dusmani printre prieteni, te rog. Eu nu mi-as permite sa-ti adresez asemenea vorbe nici daca m-ai provoca.

p.s. "Zona profesionalului" pentru mine, o reprezinta meseria pe care o practic si nicidecum pescuitul. Acolo imi permit orgolii (cateodata).

@LV
Nu trage dom' Semaca... :lol:

Nu am draga Florentine nici un interes in razboiul rece ( poate am MULTE amintiri care ma rascolesc si nu imi dau pace- UNDE AM GRESIT :lol: :lol: :lol:) ; am exceptii - "prietenii vechi" , pe care ii stimez de o viata si pe care ii vad ca inca mai pot scrie despre crap , fara sa le cada unghiile de la degete .
Cred ca si tu stii de gluma si faptul ca vad in Mitranescu un potential membru al lotului , cred ca este suficient . Cit despre zona filmarilor nu uita ca eu faceam chestia asta la TVR , acum vreo 6-8 ani , cca 24 emisuni la TVR International , se chemau "Legende si Trofee" si emisiunea se situa in zona pescuit & vanatoare . Stiu ce inseamna si pentru asta te apreciez pentru insistenta . Eu unul am renuntat , mai aveam si altceva de facut ; viata de realizator si prezentator era de c...., pe vremea aia ! Dar sa stii ca mai poti filma si pe altcineva pe Tincabesti .... si chiar pe Moara Vlasiei .. :lol:

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Vali Vesa scrie:
dan _city_center scrie:o intrebare nevinovata : :D

" balta" Hobaia si "lacul" Darvari vor fi deschise pescuitului vineri, simbata , duminica ?...luni?. :roll: :roll: :!: :wink:
Bravo !!! Ne vedem la Hobaia, ca si eu vreau sa merg vineri...???

cred ca numai pe balta mica se poate pescui
sau poate ma insel :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:
1.Ce sanctiuni se vor lua impotriva celor care nu se vor mai prezenta la mansele viitoare ? :roll:
2.De ce le este permis echipelor sa se prezinte cu doar un singur pescar ? Ce sanctiuni se vor dicta(si de catre cine) impotriva echipelor care au abandonat (unul sau ambii parteneri) ?

Alo, va faceti ca nu vedeti ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

ion constantinescu scrie: .......
de la Darvari in etapa 2 din 2-5 iulie 2009, de indeplinirea urmatoarelor conditii de catre organizator:
1.Standurile vor avea EXACT acelasi amplasament ca in Etapa1.Nu se mai admit mutari ale standurilor
2.Directiile de pescuit(ora 10 - ora 2) si reperele intre care se poate pescui, vor fi la fel si in Etapa 2....
Va adresez si eu felicitari dvs. pentru siguranta oferita concurentilor de postarea dvs.

Am o nelamurire privind directiile de pescuit. din postarea dvs inteleg ca la Darvari culoarul de pescuit a fost delimitat de liniile imaginare ale orei 10 si ora 2?? pt. ca in regulament scrie ca se pescuieste in culoarul de 8 metri al standului...iar la Hobaia asa s-a pescuit. Un culoar delimitat de ora 10 ora 2 inseamna la o distanta de 100m in larg o deschidere de aproximativ 80 de metri!! nu de 8. Va rog sa ne lamuriti in acest aspect.
Milionar excentric

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Andrei I scrie:
ion constantinescu scrie: .......
de la Darvari in etapa 2 din 2-5 iulie 2009, de indeplinirea urmatoarelor conditii de catre organizator:
1.Standurile vor avea EXACT acelasi amplasament ca in Etapa1.Nu se mai admit mutari ale standurilor
2.Directiile de pescuit(ora 10 - ora 2) si reperele intre care se poate pescui, vor fi la fel si in Etapa 2....
Va adresez si eu felicitari dvs. pentru siguranta oferita concurentilor de postarea dvs.

Am o nelamurire privind directiile de pescuit. din postarea dvs inteleg ca la Darvari culoarul de pescuit a fost delimitat de liniile imaginare ale orei 10 si ora 2?? pt. ca in regulament scrie ca se pescuieste in culoarul de 8 metri al standului...iar la Hobaia asa s-a pescuit. Un culoar delimitat de ora 10 ora 2 inseamna la o distanta de 100m in larg o deschidere de aproximativ 80 de metri!! nu de 8. Va rog sa ne lamuriti in acest aspect.
Andrei , dragul meu - linia pentru care se raporteaza "orele" trece prin mijlocul standului . Daca privesti cei 4 metri - stinga - dreapta , te duci pe ceas catre orele 10 si ora 2. Verifica , te rog .
Gindeste-te altfel - imi pun rod - podul la limita din stinga a standului si arunc lanseta din dreapta la ora 4.00 . NU e in afara standului , doar are o inclinatie care trebuie verificata fata de mijlocul standului meu de pescuit , indiferent unde mi-am pus lansetele . Sunt corect , chiar daca geometric lansez la unghi de 30 grade . Conteaxa unde cade plumbul ( adica in cei 8 metri rezervati pentru mine ) .

Cu mare prietenie .
Ultima oară modificat Mar Iun 23, 2009 20:53 de către EX-UL, modificat de 2 ori în total.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@matei,

nu trebuie exagerat cu concursul copiilor, da? Atunci locurile au fost un picutz "pregatite", evident intr-un scop nobil, iar acum au fost totusi 30 de echipe raspindite pe diverse locuri. Iar zilele in pescuit nu seamana una cu alta.. :)
Partea a doua a postarii tale, in schimb, o sustin 110 % :)

@val,

iti bati gura de pomana ! permisivitatea nemasurata a "profesionistului" ii permite sa arunce cu jigniri si strigate, si apoi sa se faca ca ploua...de scuze nu mai vorbesc.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:
Vladut Mateianu scrie:
1.Ce sanctiuni se vor lua impotriva celor care nu se vor mai prezenta la mansele viitoare ? :roll:
2.De ce le este permis echipelor sa se prezinte cu doar un singur pescar ? Ce sanctiuni se vor dicta(si de catre cine) impotriva echipelor care au abandonat (unul sau ambii parteneri) ?

Alo, va faceti ca nu vedeti ?
dar de ce vrei sa sti ??? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Andrei I scrie: ...la Darvari culoarul de pescuit a fost delimitat de liniile imaginare ale orei 10 si ora 2?? ...
La Darvari directia de pescuit a fost hotarata de organizatori, in acord cu seful arbitrilor (Adi Zarguzon) si arbitrii de sector. S-a mers din stand in stand si s-a precizat clar directia, arbitrii urmand sa verifica cum si unde pescuim.
Cel putin pe sectorul A, distanta intre standuri permitea (fara sa incurci vecinii) pescuitul intre 10-2. Probabil ca la Hobaia distanta intre standuri e mult mai mica.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Vali Vesa scrie:
Andrei I scrie: ...la Darvari culoarul de pescuit a fost delimitat de liniile imaginare ale orei 10 si ora 2?? ...
La Darvari directia de pescuit a fost hotarata de organizatori, in acord cu seful arbitrilor (Adi Zarguzon) si arbitrii de sector. S-a mers din stand in stand si s-a precizat clar directia, arbitrii urmand sa verifica cum si unde pescuim.
Cel putin pe sectorul A, distanta intre standuri permitea (fara sa incurci vecinii) pescuitul intre 10-2. Probabil ca la Hobaia distanta intre standuri e mult mai mica.
ok. in cazul asta la hobaia trebuie sa se pescuiasca paralel cu liniile de demarcare ale standului. iar la darvari la fel ca in mansa 1 pentru a pastra aceleasi conditii.

@val
nu te supara dar nu e acelasi lucru nici cu slujba patriarhala.
Milionar excentric

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Andrei

precizez inca o data orele 10 si 2 - sunt generate de mediana standului !!!! Daca arunci lansetele "culoare de inot" , perfect paralele , la distanta generata de prinderile de pe rod-pod - vei avea 2 lansete la plus si minus 10 minute si alte 2 lansete la plus si minus 20 minute ! Confirma-mi te rog ca ai inteles ce iti spun .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”