Florentin Iuga scrie:Val, ce ai patit? Nu mai sti de gluma? Tocmai tu, maestrul aforismelor, al satirei si pamfletului din zona crapului virtual?! Ai ramas pironit in perioada razboiului rece? Destinde-te pls! Nu ma confunda cu adversarii tai declarati pentru ca nu sunt si nici nu mi-am propus vreodata, chiar daca ti-am mai dat vreo replica dar nu am pus niciodata venin in ea. Nu-ti cauta dusmani printre prieteni, te rog. Eu nu mi-as permite sa-ti adresez asemenea vorbe nici daca m-ai provoca.
p.s. "Zona profesionalului" pentru mine, o reprezinta meseria pe care o practic si nicidecum pescuitul. Acolo imi permit orgolii (cateodata).
@LV
Nu trage dom' Semaca...
Nu am draga Florentine nici un interes in razboiul rece ( poate am MULTE amintiri care ma rascolesc si nu imi dau pace- UNDE AM GRESIT

Cred ca si tu stii de gluma si faptul ca vad in Mitranescu un potential membru al lotului , cred ca este suficient . Cit despre zona filmarilor nu uita ca eu faceam chestia asta la TVR , acum vreo 6-8 ani , cca 24 emisuni la TVR International , se chemau "Legende si Trofee" si emisiunea se situa in zona pescuit & vanatoare . Stiu ce inseamna si pentru asta te apreciez pentru insistenta . Eu unul am renuntat , mai aveam si altceva de facut ; viata de realizator si prezentator era de c...., pe vremea aia ! Dar sa stii ca mai poti filma si pe altcineva pe Tincabesti .... si chiar pe Moara Vlasiei ..