Este buna. Pacat ca nu au tinut preturile cu care au intrat pe piata de la noi.CRAPULL scrie:I-mi face cu ochiul barca kolibri nu stiu ce sa fac mai astept pana in primavera poate sunt de paste reduceri
Baracuda de 3m este cea mai ergonomica barca pe care am avut-o. ( suprafata mare utila ) Nu rezista la motoare de 10cp. Placa este mai subtire si motorul se prinde greu ( cu distantiere) si destul de riscant. Pentru cine nu depaseste motoare de 6cp este perfecta. Lungimea interioara este mai mare ca la barcile de 3,30

Eu am gasit modelul HSD ( identic la mai multe branduri, inclusiv Energo, Suzuky, ...), dar la FL costa pana in 2800 lei

Eu am apreciat la acest model in primul rand forma botului, atat ca utilitate ( castiga spatiu) cat si ca pozitionare pe apa ( nu intra apa in barca la viteza ). In plus are profile de aluminiu gandite sa asigure o montare mult mai facila a podinei fata de celelalte modele ( unde trebuie bagata vasla sub barca ...

Ca lipituri si material am deja 3 ani cu ea si este ca noua, chiar daca o tavalesc destul de des.