Barca pt. dunare

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cipica
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Barca pt. dunare

Mesaj de cipica »

Salut! Recomand Xploder Alpha Trooper 320. este o barca foarte reusita la un pret corect. O folosesc cu mare incredere si sunt multumit de ea.Garantia full oferita de Decathlon timp de 2 ani poate fi un avantaj.

Ca o paranteza, am si Allroundmarine, am avut Baracuda, am folosit Zodiac. Mi se pare ca daca nu sunt folosite pe mare oricare dintre ele face fata cu brio conditiilor de pe apele noastre.

ogararuu

Mesaj de ogararuu »

Cipica faci reclama la Decathlon ,vezi ca la Tm iti ascund bilele pe raft:))

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

cipica scrie:Salut! Recomand Xploder Alpha Trooper 320. este o barca foarte reusita la un pret corect. O folosesc cu mare incredere si sunt multumit de ea.Garantia full oferita de Decathlon timp de 2 ani poate fi un avantaj.

Ca o paranteza, am si Allroundmarine, am avut Baracuda, am folosit Zodiac. Mi se pare ca daca nu sunt folosite pe mare oricare dintre ele face fata cu brio conditiilor de pe apele noastre.
Xploder Alpha Trooper 320 neinspirat nume iau mai pus.....xploder :lol:
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”