Boilies home

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re:

Mesaj de Vladut Mateianu »

osc1or scrie:Domeniul nadelor este mult mai interesant daca iti lasi fantezia si inspiratia sa lucreze. Nu cred ca exista un tipar de parte lichida universal valabila (sau de mix).. trebuie sa iti placa sa experimentezi, sa te joci cu ingredientele, sa testezi... nu trebuie sa iei totul de-a gata de pe forum.
Si satisfactia cea mai mare o ai cand prinzi cu ceva conceput de tine.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
DumiD
Pescar de competitie
Mesaje: 1650
Membru din: Joi Oct 21, 2010 1:52

Re: Re:

Mesaj de DumiD »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:Domeniul nadelor este mult mai interesant daca iti lasi fantezia si inspiratia sa lucreze. Nu cred ca exista un tipar de parte lichida universal valabila (sau de mix).. trebuie sa iti placa sa experimentezi, sa te joci cu ingredientele, sa testezi... nu trebuie sa iei totul de-a gata de pe forum.
Si satisfactia cea mai mare o ai cand prinzi cu ceva conceput de tine.... :wink:
Asa este, insa ramane de discutat in ce masura poate fi numit un boilies in care amesteci fainuri si lichide cumparate de la firme specializate concept propriu. Una e sa iei un kill de dude, sa le storci si sa bagi sucul rezultat la partea lichida si alta e sa cumperi squid&plumb&black pepper de la meteor. Nu mai vorbim de concept propriu decat intr-o mica masura pentru ca nu suntem la master chef unde ingredientele sunt clare

Avatar utilizator
osc1or
Veteran
Mesaje: 3888
Membru din: Lun Aug 13, 2012 14:35
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Boilies home

Mesaj de osc1or »

Eh.. sa nu exageram totusi, nu trebuie sa ne hidrolizam singuri ficatul de pui ca sa facem boilies reteta proprie. :)
Critic echilibrat

cristirac1980
Mesaje: 667
Membru din: Joi Dec 05, 2013 8:51
Puncte: 0
Localitate: baia-mare
Contact:

Re: Boilies home

Mesaj de cristirac1980 »

Vladut Mateianu scrie:
Cristian Andrei scrie:Eu zic sa luam in calcul pretul la care cumpara producatorii ingredientele.Un pret cu 30% mai mic fata de pretul cu care cumparam noi ingredientele, poate reprezenta adaosul lor comercial...la care se mai aplica un 10-15%, ca doar au facut/fac investitii in promovare si uite asa ajungem la un adaos corect din punctul meu de vedere, daca suntem comozi si nu vrem sa ne batem capul cu ingrediente, mixuri, retete...
:D :D :D

O sa-ti spun un secret. Nu exista producator sa aiba adaos sub 100%, si nu uita ca sunt cel mai vechi de pe piata, deci cam stiu ce spun.... :wink:


pai aici sa posteze producatorii autohtoni cat adaos au ei?
100% mi se pare exagerat...parere personala

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Boilies home

Mesaj de Vladut Mateianu »

cristirac1980 scrie: 100% mi se pare exagerat...parere personala
pe ce te bazezi cand faci aceasta afirmatie ? :roll:

eu te sfatuiesc sa ai incredere in ceea ce scriu eu, senzor este cel mai vechi producator de nada de pe piata.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”