Daca oamenii cer tre sa le dai... In legatura cu mulinetele preconizez ca pe la sfarsitul lui ianuarie o sa le achizitionez (nush ce model va fi). Penn-urile mulinete ok dar un pic cam grele pt beletele mele (fox warrior s).
mrs scrie: In legatura cu mulinetele preconizez ca pe la sfarsitul lui ianuarie o sa le achizitionez (nush ce model va fi). Penn-urile mulinete ok dar un pic cam grele pt beletele mele (fox warrior s).
Am niste DAM 110N sa pomenesti de ceva light...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide) Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.
mrs scrie: In legatura cu mulinetele preconizez ca pe la sfarsitul lui ianuarie o sa le achizitionez (nush ce model va fi). Penn-urile mulinete ok dar un pic cam grele pt beletele mele (fox warrior s).
pai ce n-ai zis de la inceput ca ai fox warrior..scuteam 5 pagini....tu de fapt cauti motivi sa-ti iei si mulinete fox si sperai sa primesti incurajari pe forum...cum n-ai primit niciuna o dai in cataloage, saibe de plastic...orice doar sa ajungem si noi la concluzia ca fox e ceea ce cauti
DumiD scrie:pai ce n-ai zis de la inceput ca ai fox warrior..scuteam 5 pagini....tu de fapt cauti motivi sa-ti iei si mulinete fox si sperai sa primesti incurajari pe forum...cum n-ai primit niciuna o dai in cataloage, saibe de plastic...orice doar sa ajungem si noi la concluzia ca fox e ceea ce cauti
Mda... chiar crezi ca incurajarile pe care le primesc sau nu pe forum, ma determina sa imi iau un model anume???
Neamtul scrie:Pe Warrior S am avut Navi XTB care e la fel de grea ca si Penn ! Merge si BBLC si Powerliner si Ultegra. Merg toate, numai tie sa-ti placa.
Am avut pl 860 e mai usoara decat penn cu vreo 10 grame (nu cred ca eun capat de drum daca mi-as lua penn)
Nu stiu sigur dar cred ca talpa de la Penn o sa intre putin mai greu in mandrina de pe Warrior. Nu de alta dar e o mandrina de 18mm exact ca pe MTX 11 si in aia se potrivesc perfect mulinete Shimano, Penn sau Okuma trebuie sa impingi putin mai tare dar merge.