ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: ROD POD HAKUYO 4 POSTURI HK

Mesaj de Dan Mitranescu »

RazvanG scrie:Dane,cel din inox nu este copia celui de la StarBaits,mai précis modelul Deluxe Inox?
Vreau sa stiu,ca nu imi mai aduc aminte,daca buzzbarii de fata ,stau tot pe picioarele de sprijin sau pe cele doua tije central,practic pe prelungirea lui.
Multumesc :wink:
Este acelasi.
Fabrica nu mai reuseste sa vanda prin "branduri". :wink: si nici sa stea pe loc nu poate. :wink:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dan Mitranescu scrie:
RazvanG scrie:Dane,cel din inox nu este copia celui de la StarBaits,mai précis modelul Deluxe Inox?
Vreau sa stiu,ca nu imi mai aduc aminte,daca buzzbarii de fata ,stau tot pe picioarele de sprijin sau pe cele doua tije central,practic pe prelungirea lui.
Multumesc :wink:
Este acelasi.
Fabrica nu mai reuseste sa vanda prin "branduri". :wink: si nici sa stea pe loc nu poate. :wink:
Dacă este asa cum spui tu,o mica modificare îl face poate cel mai stabil rod pod din lume.
Știu ce spun,am avut.

Dan Mitranescu
Veteran

RazvanG scrie:
Dacă este asa cum spui tu,o mica modificare îl face poate cel mai stabil rod pod din lume.
Știu ce spun,am avut.
Pai este deja cel mai stabil. Dar poate sa fie si mai si ... :) Asa ca daca poti sa expici "modificarea" , te ascult. Eventual o poza.

vulc ovidiu

Mesaj de vulc ovidiu »

Cred ca discutiile astea lungi sunt oarecum inutile, fiindca exemplul Sky Pod Fox si Rod Podul HK este cat se poate de concludent. Sunt produse exact de aceeasi fabrica, au exact aceeasi calitate, dar preturile sunt diferite. Iar diferenta nu inseamna decat numele brandului aplicat pe produs. Longevitatea si prestanta Sky-ului e exemplul perfect de ce face publicitatea de brand. Macar HK are bunul simt de a-l vinde la un pret mai rezonabil. Preturile absolut nesimtite de la Fox au o singura explicatie, care nu are nici o legatura cu calitatea ci doar cu credulitatea cumparatorului, care pune semnul egal intre brand si calitate. Mea culpa daca am fost prea agresiv.
In rest, numai de bine!

florin crapanu

Mesaj de florin crapanu »

.... Sunt produse exact de aceeasi fabrica, au exact aceeasi calitate, dar preturile sunt diferite. Iar diferenta nu inseamna decat numele brandului aplicat pe produs.....

Cred ca te-ai ambalat putin , dar i-ti revii usurel , usurel :lol:
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Cu scuzele de rigoare ca am intrat asa tarziu,deh sarbatorile.
Cel de la Starbaits ,trebuia duse picioarele de fata, care la el se opreau pe undeva pe la jumatatea rodpodului, sub buzbarii de fata. Si astfel avea picioarele de sprijin atat pe buzbarii de spate cat si pe cei de fata iar in loc de o bara transversala,avea doua.Stabilitatea maxima posibila pe care o putea dori un pescar.
Mie Ulmeanu mi a spus si rezolvat aceasta manevra la un strungar numai ca eu nu am avut inoxul si Starbaits ul negru ,care era tot un fel de fieratanie ca greu mai era.
Daca il suni pe Ulmeanu,iti explica el ce si cum.

Dan Mitranescu
Veteran

RazvanG scrie:Cu scuzele de rigoare ca am intrat asa tarziu,deh sarbatorile.
Cel de la Starbaits ,trebuia duse picioarele de fata, care la el se opreau pe undeva pe la jumatatea rodpodului, sub buzbarii de fata. Si astfel avea picioarele de sprijin atat pe buzbarii de spate cat si pe cei de fata iar in loc de o bara transversala,avea doua.Stabilitatea maxima posibila pe care o putea dori un pescar.
Mie Ulmeanu mi a spus si rezolvat aceasta manevra la un strungar numai ca eu nu am avut inoxul si Starbaits ul negru ,care era tot un fel de fieratanie ca greu mai era.
Daca il suni pe Ulmeanu,iti explica el ce si cum.
Tu vrei sa spui ca era asa :
Fişiere ataşate
r1.jpg
r1.jpg (182.74 KiB) Vizualizat de 925 ori

Dan Mitranescu
Veteran

... si trebuie facut asa :
Fişiere ataşate
r2.jpg
r2.jpg (73.93 KiB) Vizualizat de 925 ori

Dan Mitranescu
Veteran

... pai nu esti la curent cu niste treburi ! :D

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dan Mitranescu scrie:... pai nu esti la curent cu niste treburi ! :D

Te rog sa accepti scuzele mele ca nu m am documentat cum a trebuit,insa am facut aceasta greseala in mom in care m am bazat pe cele spuse de tine ,referitor la faptul ca este acelasi rodpod .Eu stiind cum arata acel rodpod,automat am spus acea modificare.
Pot sa ti spun cu mana pe inima ,ca face parte din primele 3 rodpod uri pe care le cunosc ,ca si stabilitate.
Dar cel mai important pana la urma,este ca:este in top 3 stabilitate, are cel mai mic pret si cea mai lunga viata, exploatat cum trebuie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”