osc1or scrie:eu am stylpod, cel identic cu Hakuyo, dar la al meu nu se pot muta picioarele din fata, sau cel putin nu stiu eu cum..
Cum? Cu ajutorul unui strungar priceput.
p.s. vorbeste cu RazvanG este de meserie omul!
Isi bate joc de tine userul razvan u.
Iti dau mp cu nr lui de telefon ,omul are lucrarea de licenta luata in uzinele Republica,mai rar specie de prelucrator prin aschiere si umflare prin mangaiere ca el.
osc1or scrie:eu am stylpod, cel identic cu Hakuyo, dar la al meu nu se pot muta picioarele din fata, sau cel putin nu stiu eu cum..
Cum? Cu ajutorul unui strungar priceput.
p.s. vorbeste cu RazvanG este de meserie omul!
Isi bate joc de tine userul razvan u.
Iti dau mp cu nr lui de telefon ,omul are lucrarea de licenta luata in uzinele Republica,mai rar specie de prelucrator prin aschiere si umflare prin mangaiere ca el.
Are, are dar, in urma rezultatelor proaste de anul asta, a zis ca va profita de OUG-ul lu Ponta si va renunta la licenta!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
Ma poate ajut cineva unde as putea gasi picioarele originale mai lungi de la rod podu prezentat de D.nul Mitranescu in imaginile de mai sus?
Sau poate le aveti la vanzare in magazin D.nule Mitranescu?
Incearca varianta din inox. O sa fi incantat. Camd ridici o lanseta de pe capete nici nu se clinteste. Ce e aia sa se miste? Sau sa se balangane...o prostie! Eu nu vad ceva normal in asta..,,se misca putin"....