LA MULTI ANI TUTUROR!
As dori sa achizitioneZ cele din titlu sii as vrea sa stiu parerile voastre...multumesc anticipat
asadar:
1. Rod pod 4 posturi , folosit mai mult pe ponton, distanta intre posturi 20cm
2. Senzori cu statie 4+1, aici as dori neaparat sa aiba functia silent pee senzori
nu ttrebuie sa fie neaparat noi...buget alocat maxim 1000 Ron pt amandoua
iei si senzorii tot de la el.....450 de lei Hakuyo model 2014 ( poti lua linistit si moedelul 2013 ..) ..
si cu 1000 de lei ai totul nou !!!! ( sau chiar 900 de lei ) ..
shahjaban scrie:iei si senzorii tot de la el.....450 de lei Hakuyo model 2014 ( poti lua linistit si moedelul 2013 ..) ..
si cu 1000 de lei ai totul nou !!!! ( sau chiar 900 de lei ) ..
Salut...ok, calcule stiu sa fac si eu dar vroiam sa stiu daca astea ar fi ok la banii astia...sau daca pot sa iau altceva mai bun chiar si second...ms
Du-te mai bine pe noi! Cine stie ce trompete gasesti second si dupa aia te trezesti ca mai ai de bagat alti bani sa le faci functionale produsele... Du-te pe mana domnului Mitraneacu si nu are cum sa-ti para rau!
PallBogdan scrie:Du-te mai bine pe noi! Cine stie ce trompete gasesti second si dupa aia te trezesti ca mai ai de bagat alti bani sa le faci functionale produsele... Du-te pe mana domnului Mitraneacu si nu are cum sa-ti para rau!
E clar ca mai bine le iei noi...eu vroiam sa vad parerea celor care le au folosit...
acuma depinde ce vrei , ca la masini : cu 10.000 de euro poti sa iti iei un Logan nou sau vreun Audi second-hand ....eu de exemplu prefer Audi-ul .....
tu ce preferi ????
shahjaban scrie:acuma depinde ce vrei , ca la masini : cu 10.000 de euro poti sa iti iei un Logan nou sau vreun Audi second-hand ....eu de exemplu prefer Audi-ul .....
tu ce preferi ????
PallBogdan scrie:Du-te mai bine pe noi! Cine stie ce trompete gasesti second si dupa aia te trezesti ca mai ai de bagat alti bani sa le faci functionale produsele... Du-te pe mana domnului Mitraneacu si nu are cum sa-ti para rau!
E clar ca mai bine le iei noi...eu vroiam sa vad parerea celor care le au folosit...
La rod pod-uri gasesti aici cate referinte vrei pentru cele produse de Mitranescu vs alte branduri consacrate. In ceea ce priveste avertizorii, iti spun ca poti sa mergi linistit la lupta si cu cei din 2014 si cu cei din 2013. Eu ii prefer pe cei din 2013 pentru faptul ca sunt digitali si mi se par mai compacti si mai rezistenti decat cei din 2014 (e doar parerea mea...poate ma insel). Functiile noi pe care ii au avertizorii hakuyo 2014 eu nu le folosesc...cine stie, poate pe tine te ajuta mai mult si atunci iti va fi mult mai usor sa alegi...
Bafta!