Alegere Mulinete&Bete pentru CRAP

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

viper28
Puncte: 0

Re: Alegere Mulinete&Bete pentru CRAP

Mesaj de viper28 »

FL Strategist si okuma axeon...Batul sa fie nou si mulineta sh...Doar asa te incadrezi in buget. Desi cred ca Strategist cu PowerLiner s-ar incadra in aia 300 ron...Noi stam sa-i explicam omului ce ar fi bun pentru el, dar a mentionat "IN 300 RON". FL Strategist cu Okuma Power Liner sau Banax Helicon 5600NF, second. Astea sunt cele mai bune alegeri, binenteles in aia 300 ron.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Eu cred ca nu ar trebui sa se grabeasca, mai ales ca mai sunt cateva luni in care nu va pescui deci isi va tine banii blocati in scule.
O sa-si ia ceva ieftin, dupa cateva pescuituri o sa vrea sa le schimbe, nu le va putea vinde decat pe un pret de nimic, o sa piarda bani, iar diferenta care o va pune atunci va fi mult mai mare decat diferenta despre care discutam acum. Asa mai bine mai asteapta putin, mai strange bani.
Ganditi pe termen lung, suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine :D

mrs

Mesaj de mrs »

Cred ca mtx14 este un pic cam mult pt un pescar incepator (sa nu uitam ca unii pescari s-au plans ca nu o pot incarca corespunzator). Fir 0.30 doar daca plantezi... Daca pescuiesti din mana 0.25 este suficient (pestele nu are cum sa rupa daca lucrezi putin cu frana mulinetei). Daca faci mai mult de 15 - 20 de partide pe an se merita sa faci un efort sa iti achizitionezi sculee mai bune...daca nu ansamblul pe care ti l-am recomandat este alegerea ce-a mai buna.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

pentru incepatori de la 0 eu recomand lansetele din decathlon de 3.60. costa in jur de 150 de lei cu tot cu mulineta

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

159,90 :D
Dar sunt cam moi.

gabize

Mesaj de gabize »

DumiD scrie:pentru incepatori de la 0 eu recomand lansetele din decathlon de 3.60. costa in jur de 150 de lei cu tot cu mulineta
Cu ele am început anul trecut sezonul (m-am reapucat de pescuit după aproape 25 de ani de pauză), sunt excelente la banii ăştia. Am învăţat mult cu ele, singurul dezavantaj e că nu prea poţi face lanseuri lungi. Dar poţi învăţa să lansezi corect, au blancuri rezistente, iar în dril sunt chiar plăcute.
Susţin pescuitul catch & release!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”