un sfat, o parere despre avertizori fox mxr+ ????

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

adytzu_snk
Puncte: 0

un sfat, o parere despre avertizori fox mxr+ ????

Mesaj de adytzu_snk »

Ce parere aveti despre avertizorii fox MXr+ , are cineva?
OLTENIA FISHING

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: un sfat, o parere despre avertizori fox mxr+ ????

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Sunt fox, ce parere sa mai ai? :wink:
catch&release

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

La pretul lor gasesti inca seturi noi de rx blue aprox 300 lire din uk , probabil cei mai buni senzori facuti vreodata
Spor :wink:

adytzu_snk

Mesaj de adytzu_snk »

Am gasit rx blue ,set de 4 -425 lire, daca adaugi si transportul te ajunge cam scump.
Mxr+ e mai ieftin , dar eram curios daca a achizitionat cineva acesti avertizori si daca poate sa spuna ceva despre ei, sunt fiabili, merita banii astia, cat tin bateriile..........etc, cateva informatii
OLTENIA FISHING

adytzu_snk

Mesaj de adytzu_snk »

chiar nu are nimeni?
OLTENIA FISHING

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Sunt OK , bateriile te tin cam un sezon , au dezavantajul ca nu ai reglaj continuu de sensibilitate , au numai 2 trepte , in rest isi fac datoria corect. RX este exceptional , bate vreo 400 de m in linie dreapta , ai reglaje multe si ai posibilitatea de comutare senzor pe vibratie sau pe rotatie. Dezavantaj - daca trantesti senzorul by , by. Eu am stricat deja unu , a cazut de la 1 m si ceva pe ponton si gata s-a dus......
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

nono

Mesaj de nono »

Am auzit cateva persoane care se plang de statie, cum ca bateriile nu prea tin (3x AAA) si ca nu prea bate foarte departe.......maxim 100m........poate nici atat......poate cineva care i-a folosit sezonul asta ne da niste informatii mai detaliate despre acest model....

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

In acelasi buget cu Fox Mxr se gasesc Jrc Dsi :wink:

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

Folosesc mxr+ de un sezon si iti pot spune cu siguranta ca bateriile senzorilor te tin lejer un sezon (eu i-am folosit tot sezonul cu swingeri luminati conectati si ziua ca sa vad ce consum au) bateriile statiei tot un sezon m-au tinut raza de actiune a rx-ului este de peste 400 m iar cele doua reglaje de sensibilitate ale senzorilor sunt suficiente pt orice conditie de pescuit,vant sau finete. In general senzorii de Fox sunt simpluti,fiabili si isi fac treaba foarte corect.
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Dan Andrei scrie:Folosesc mxr+ de un sezon si iti pot spune cu siguranta ca bateriile senzorilor te tin lejer un sezon (eu i-am folosit tot sezonul cu swingeri luminati conectati si ziua ca sa vad ce consum au) bateriile statiei tot un sezon m-au tinut raza de actiune a rx-ului este de peste 400 m iar cele doua reglaje de sensibilitate ale senzorilor sunt suficiente pt orice conditie de pescuit,vant sau finete. In general senzorii de Fox sunt simpluti,fiabili si isi fac treaba foarte corect.
Mrx+ nu bat 400 m , maxim 120 m in linie dreapta , cel putin atata bat ai mei. RX Digital bat 400 m si au multiple reglaje , nu sunt deloc simpluti, a nu se confunda , poate eu nu am fost suficient de explicit cu RX Digital care, sunt senzori model vechi dar superstralucit , pot functiona pe 2 principii : clasic cu senzori de rotatie dar si piezoelectric cu senzori de vibratie ( ca Delkim ). Cum am spus anterior au si un mare neajuns - sunt sensibili la lovituri, cazaturi s.a.m.d.
MRX+ sunt niste variante simplificate ale senzorilor Highgrade RX , NTXR , NXR dar in plus fata de MR+ au si cele 2 trepte de reglaj de sensibilitate si mai au si reglaj de ton.
Bateriile la Mrx+ tin itradevar 1 sezon atat la statie cat si la senzori.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”