Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Mai bine direct la teren la ora 10.mihai turiac scrie:Deci, in principiu ramane ora 10 la benzinaria luckoil de pe soseaua oltenitei
Eu am aruncat cu toate 3 in aceeasi zi. XS1 este cea "mai tare" dintre toate 3. Supressa este foarte, foarte putin "mai moale" ca Velocity. XS1 este o lanseta foarte frumoasa, dar parerea mea este aceea ca nu se merita diferenta de bani intre ea si Velocity/Supressa. Este strict o parere personala. Poate si faptul ca momentan nu imi permit XS1 ma face sa gandesc asa. Personal nu am vazut diferenta majore intre ele. Sunt sigur ca doar un bun aruncator poate profita la maxim de un XS1 si acolo se pot vedea cu adevarat diferentele intre ea si Velocity/Supressa.marlboro scrie:ar fi interesant daca ati putea sa aveti o lanseta xs1 intensity, o supressa si velocity am vazut ca aveti, sa puneti aceiasi mulineta si aceeiasi persoana, sa se poata face o comparatie intre ele, cel putin eu unul sunt interesat de diferenta dintre ele
multumesc
Am inteles ca nu a fost de acord Dan Mitranescu sa ne dea un Class. Si inca nu e sigur nici cu abisfer.mihai turiac scrie:O sa avem un mtx class si un abisfer