Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Nu, imi pare rau!Zarel scrie:Swingerele se vand separat ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Salut, nici eu nu ma pot abține sa nu iți răspund...iți recomand sa te duci la un strungar sa iți faci rod-pod-ul din fier, iar cu diferența de bani sa nu ii dai cuiva sa iți care rod-pod-ul și sa iți angajezi o profesoara sau un profesor de limba romana ca ai mari lipsuri la acest capitol.gaby_po23 scrie:nu e treaba mea...dar daca un rot pot...a ajuns sa coste 1000 E...inseamna ca a inebunit lumea..zici ca e trepied pt mitrariera...
la banii astia...cred ca pot sa il fac la strung din fier..si pun pe cineva sa il care...la fiecare partida..sorry...dar nu m am putut abtine..
Mega like!Alexandru Mihai scrie:Salut, nici eu nu ma pot abține sa nu iți răspund...iți recomand sa te duci la un strungar sa iți faci rod-pod-ul din fier, iar cu diferența de bani sa nu ii dai cuiva sa iți care rod-pod-ul și sa iți angajezi o profesoara sau un profesor de limba romana ca ai mari lipsuri la acest capitol.gaby_po23 scrie:nu e treaba mea...dar daca un rot pot...a ajuns sa coste 1000 E...inseamna ca a inebunit lumea..zici ca e trepied pt mitrariera...
la banii astia...cred ca pot sa il fac la strung din fier..si pun pe cineva sa il care...la fiecare partida..sorry...dar nu m am putut abtine..
Era mai simplu dacă te abțineai sau îmi dădeai un PM.