Navomodel pentru plantat

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
shahjaban
pescar de competitie
Puncte: 0

Navomodel pentru plantat

Mesaj de shahjaban »

As fi interesat in achizitionarea unui navomodel ptr plantat....
Ce recomandari imi puteti da cei care aveti asa ceva ??
Multumesc anticipat !!
Dragos C. - Brasov

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Re: Navomodel pentru plantat

Mesaj de Madalin Dirla »

bdan81

Mesaj de bdan81 »

Salut,

Pot sa-ti spun daca te intereseaza pe ce considerente l-am ales pe al meu, nefiind de meserie electronist, si anume:
1. Sa fie neaparat un producator roman, atat pentru garantie cat si pentru a ramane banii in tara, din ce am citit si am vorbit la telefon avem domni foarte priceputi
2. Sa fie capabil navo sa transporte 2 monturi simultan si sa poata fi plantate in 2 zone diferite
3. Sa fie stabil
4. Sa aiba vreun indicator ca sa nu-l pierd pe lac la consumarea acumulatorului
Soarta a facut sa ajung prima data la producatorul Navis, un domn foarte bine pregatit, mi s-a prezentat navo pe intelesul meu, dupa care l-am si cumparat primind cutia telecomanda cadou. Mi-a placut faptul ca are protectie la suprasarcina (siguranta), protectie elice si indicator luminos pentru nivel energie acumulator.
Dupa un sezon folosit destul de intens pentru 2 pescari, pot sa spun despre acesta urmatoarele:
1. Nu am avut nici un fel de problema, foarte stabil pe valuri destul de mari, nu am gasit o picatura de apa in el.
2. Culoare foarte vizibila
3. Capacitate mare cuve
4. Telecomanda foarte bine setata, dupa plantare monturilor, ii alegi o treapta de viteza, il directionezi spre pozitia ta si vine singur, in acest timp intindeam firele, pregateam restul pentru pescuit.

Eu zic, dupa ce iti faci lista cu ce consideri tu ca ai avea nevoie, sa vorbesti cu producatorii autohtoni, sunt sigur ca o sa fi multumit de ce pot oferii.
Dan B

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

multumesc bdan81 , am sa tin cont ( la partea cu producator roman ....asa ma si gandeam !! )
Dragos C. - Brasov

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”