Recomand modelul hakuyo 2013/2014, pe langa faptul ca ofera toate functiile ca si avertizorii de peste 2000 ron au un pret de cacao

)) si culmea calitatea si functionalitatea depasesc cu mult ptetul. Am avut setul pulsar si l am dat cadou unui pescar pe balta......., pulsarul are mari probleme la capitolul sensibilitate sau cel putin setul detinut de mine avea culmea la toti 4 avertizori si anume potentiometrul de sensibilitate nu facea nimic altceva decat sa modifice sunetul avertizorului (nu tonul) adica pe treapta 1 dadea un bip scurt care se repeta pe toata durata trasaturii la fiecare secunda, si pe treapta 4 erau 4 bipuri scurte la fiecare secunda, in mod normal sensivitatea trebuia sa modifice bipurile in functie de cate ori se invartea rotita, statia primea semnal cu intarziere mare mai bine de 2 secunde diferenta si nici nu avea raza mare de actiune si mai ales daca eram intr un mediu ecranat masina/rulota de multe ori nici nu semnaliza, cu hakuyo nu am nici un fel de problema sunete dinstincte pe run si drop, raza mare de actiune sunete foarte placute..........