Pescarii, crapul !DumiD scrie:exact gabi, niste nebuni fara minte pentru care cea mai basita religie dintre toate este un mod de viata. ce alte religii pun mai presus o camila sau o capra decat o viata omeneasca?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pescarii, crapul !DumiD scrie:exact gabi, niste nebuni fara minte pentru care cea mai basita religie dintre toate este un mod de viata. ce alte religii pun mai presus o camila sau o capra decat o viata omeneasca?
Exact!Sau hai sa ne batem numai in opinii ca asa este civilizat
Era un exemplu, ca este sigur ca nu esti genul care prefera pumnul.ionut72 scrie:Exact!Sau hai sa ne batem numai in opinii ca asa este civilizat
Insa la treaba cu diferenta dintre "imi dai un pumn" si "nu-s ce spui despre ce consider eu sfant/sacru" mai ai de lucrat.
Eu stiu cativa pe care i-as ruga sa ma impuste in loc sa ma bata.cornelserbu scrie:mai fratilor, nu mai confundati bataia cu un glont in cap, ca nu-i totuna
Dan Mitranescu scrie:Eu stiu cativa pe care i-as ruga sa ma impuste in loc sa ma bata.Sau asta era ideea ?
P.S. Repet : "spusul" omoara si subjuga mai mult decat bataia.
Sunt somer, nu lucrez nicaieri!P.S. La ce ziar lucrezi ?
Recunosc ca am mare problema cu presa. ( Asta imi mai trebuia si cu tine .ionut72 scrie:Sunt somer, nu lucrez nicaieri!P.S. La ce ziar lucrezi ?![]()
Daca insa as fi lucrat, vreodata, la vreun ziar, ai fi stiut raspunsul!