Je suis Charlie...

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Je suis Charlie...

Mesaj de ionut72 »

Recunosc ca am mare problema cu presa.
Pai ce sa-ti fac, daca ai timp si neuroni de pierdut! :D

Altfel, in opinia mea, in ceea ce priveste "intratul in viata oamenilor", lucrurile stau cam pe dos, in marea majoritate a cazurilor publicitatea cu orice pret (fie ea si sau, mai ales, negativa) e sursa existentei celor mai multe dintre vedete sau oameni "publici". Multi dintre ei platesc ziarele de scandal sa apara acolo, multe dintre scandaluri si stiri sunt prefabricate si regizate. Pen ca fara asta multi dintre ei n-ar mai exista ca "vedete".
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

nicucc
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de nicucc »

Cat de usor se ajunge foarte departe.
Eu ma opresc aici,imi cer scuze daca cineva s-a simtit jignit de cuvintele mele.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Cat de usor picam in plasa dezinformarilor ! Incepem sa ne contrazicem intre noi fara sa ne dam seama de realitate ! Pentru cunoscatori - "CINEVA" (companii / guverne / servicii ) creaza o "problema" pe care e nevoie sa o rezolve ....tot ei ! "Pericolul terorismului" NECESITA bugete mai importante pentru "unii" , legi "big brother" fara limite , accesul neingradit la viata privata a oamenilor , puteri imense ale "statului politienesc" , etc. ! Despre asta este vorba ! Religiile , nationalitatile , etc. sunt folosite de mult timp de .......baietii din umbra !
Daca un GIGEL (indiferent de rasa , nationalitate , religie) doreste sa ....atenteze la "orice" este prins in secunda 2 ....inainte de ...a trece la actiune !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Florin Pata scrie:Cat de usor picam in plasa dezinformarilor ! Incepem sa ne contrazicem intre noi fara sa ne dam seama de realitate ! Pentru cunoscatori - "CINEVA" (companii / guverne / servicii ) creaza o "problema" pe care e nevoie sa o rezolve ....tot ei ! "Pericolul terorismului" NECESITA bugete mai importante pentru "unii" , legi "big brother" fara limite , accesul neingradit la viata privata a oamenilor , puteri imense ale "statului politienesc" , etc. ! Despre asta este vorba ! Religiile , nationalitatile , etc. sunt folosite de mult timp de .......baietii din umbra !
Daca un GIGEL (indiferent de rasa , nationalitate , religie) doreste sa ....atenteze la "orice" este prins in secunda 2 ....inainte de ...a trece la actiune !
o dam in teoria conspiratiei...asta cu "gigel" e doar in filme, in realitate lucrurile se intampla cu totul altfel...cred eu !
mi-au placut in special polisistii aia care se chinuiau sa urce panta aia de cacat... :lol: :lol: :lol: aia nu-l prindeau pe "gigel" nici intr-o suta de ani :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

cornelserbu scrie:
Florin Pata scrie:Cat de usor picam in plasa dezinformarilor ! Incepem sa ne contrazicem intre noi fara sa ne dam seama de realitate ! Pentru cunoscatori - "CINEVA" (companii / guverne / servicii ) creaza o "problema" pe care e nevoie sa o rezolve ....tot ei ! "Pericolul terorismului" NECESITA bugete mai importante pentru "unii" , legi "big brother" fara limite , accesul neingradit la viata privata a oamenilor , puteri imense ale "statului politienesc" , etc. ! Despre asta este vorba ! Religiile , nationalitatile , etc. sunt folosite de mult timp de .......baietii din umbra !
o dam in teoria conspiratiei...asta cu "gigel" e doar in filme, in realitate lucrurile se intampla cu totul altfel...cred eu !
mi-au placut in special polisistii aia care se chinuiau sa urce panta aia de cacat... :lol: :lol: :lol: aia nu-l prindeau pe "gigel" nici intr-o suta de ani :lol: :lol:
"Teoria conspiratiei" cum o numiti s-a dovedit realitate de mai multe ori, cel mai la-ndemana exemplu care-mi vine in minte (si pe care o pot spune public, fara sa fiu arestat ca deh, libera exprimare...) este aceea cand Irakul dezvolta si avea multe multe arme de distrugere in masa pentru care trebuia atacat repede si stors de petrol ;) si cand colo, hopa, n-au gasit nimic (nici macar nu s-au sinchisit "sa gaseasca").

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

tecsi78 scrie:"Teoria conspiratiei" cum o numiti s-a dovedit realitate de mai multe ori, cel mai la-ndemana exemplu care-mi vine in minte (si pe care o pot spune public, fara sa fiu arestat ca deh, libera exprimare...) este aceea cand Irakul dezvolta si avea multe multe arme de distrugere in masa pentru care trebuia atacat repede si stors de petrol ;) si cand colo, hopa, n-au gasit nimic (nici macar nu s-au sinchisit "sa gaseasca").
nu prea are legatura cu "gigel", dar oricum nu conteaza...era o parere personala pe care nici nu vreau s-o impun si nici s-o schimb prea usor :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

nu prea are legatura cu "gigel"
Nu prea are Cornel, e adevarat, dar, mai departe, sunt de aceeasi parere cu Florin Pata, intamplarea taman ce e motiv pentru politicieni sa mai atenteze la niste libertati si drepturi, ca parca n-o fac destul si asa.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

ce libertati si drepturi Ionut? esti nemultumit ca n-ai voie cu foarfeca sau surubelnita in avion? sau ca iti asculta Anghelache telefonul? daca nu faci trafic de arme sau te gandesti sa dai o grenada la Jean Monet nu ai de ce sa-ti faci probleme !

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Va recomand sa studiati urmatoarele "intamplari" (cum le numeste Ionut) :
1) Atentatele din SUA din 11 Septembrie - care au fost rezultatele , ale cui bugete au crescut , ce legi antitero(a se citi ingradirea libertatilor cetatenilor) au fost implementate
2) Prabusirea avionului in Apuseni - cum s-au marit bugetele STS&Servicii in loc de pedepse , penalizari , destituiri
3) In foamea actuala din Romania toti politicienii au ajuns la un consens general instant privind legea "big brother" , cresterea bugetelor STS ; SRI ; SIE ; alte "servicii" si a bugetelor MAPN
4) Motivatia atacului asupra Irakului (deja scris mai sus)
PS - Toate acestea in cadrul in care orice posesor de GPS comercial de 2 lei , orice telefon mediu , orice laptop conectat la internet prin Google Maps iti arata in secunda 2 locatia la milimetru ! Daca intram in discutii despre tehnica militara avansata cred ca nici macar mustele nu se pot ascunde ! Si in cazul in care satelitii actuali pot "vedea lucruri" in marime de pana la 5 cm oriunde pe glob !

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

si ce-ai vrea, ca dupa fiecare atentat sa mai scada nitel bugetul? ia zi si mie ce legi au fost implementate dupa 11 septembrie de te simti ingradit? ai pasaport sirian si te-au luat la ochi prin aeropoarte? ca nu vad unde-i deranjul.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”