Salut. Am avut modelul vechi Anaconda Level 4 si momentan am modelul nou, Level 4.1
In mare, sacii sunt identici, doar ca la modelul 4.1 vine cu husa de transport, nu ,, ciorapul'' ce se folosea la Level 4.
O alta diferenta sesizata de mine, la modelul nou, se pot desface straturile din interior astfel incat sa obtii 2 saci independenti. La modelul vechi, se puteau desface straturile, dar nu obtineai 2 saci independenti.
Materialul folosit este unul de 10.000, am dormit si afara sub cerul liber, fara probleme. Fermuarele sunt de calitate.
Nu am prins temperaturi foarte joase in sac, cel mai frig am prins 2-3 grade, dar cu siguranta face fatza si la temperaturi mai joase.
Am multi prieteni in Timisoara ce folosesc acest sac si nimeni nu se plange de el.
Conteaza foarte mult cat dai pe sac, la pretul de nou (130 euro) trebuie sa te gandesti de 2-3 inainte de a luat decizie finala.
Daca il prinzi si tu la 100 ron de la Irinel, cu siguranta este o oferta de nerefuzat, fiind peste majoritate sacilor din comert de pana in 400 ron.