1. 2 mulinete Ryobi Proskyer Nose Power 8000 cu 3 tamburi de aluminiu si 5 rulmenti.
http://www.totalfishing.ro/mulineta-ryo ... -7638.html
Mulinetele sunt folosite 3 sezoane si prezinta urme normale de uzura, fara problema de functionare sau angrenaje. Mulinetele vin insotite cu cate de 2 tamburi fiecare (deci in total 6 tamburi). Diferenta dintre cel de la totalfishing si ale mele este marimea tamburilor si nr. rulmentilor in favoarea mea

2. Set senzori marca FL 4+1 NOU cumaprat in urma cu o luna (nu au vazut inca balta) si intre timp de craciun am primit altele

Senzorii sunt prevazuti cu lumina de veghe, iar statia are mod de sunet si mod de vibratie, au reglaj pe volum,sensibilitate si sunet.
Setul vine intr-un penar captusit interior cu burete (pe care am modificat-o eu un pic ca sa incapa cu tot cu conectori) pentru protectie la transport. + bonus le-am echipat si cu conectori rapizi in valoare de 60 Lei

3. 1 Rod Pod Prowess Nexpod (4 pozitii). Folosit un singur sezon.
Se poate folosii cu 3, 4 si 5 posturi,prezinta urme normale de uzura, fara problema de functionare, este echipat cu 4 suporti U, vine cu husa de protectie pt. transport care are 2 gauri mici ce nu afecteaza functionalitatea acestuia. + bonus un senzor carp academy. Pret 190 LEI + transport, Negociabil.
Daca cineva doreste tot setul atuncea pretul este 1000 LEI + transport Nenegociabil.
Pentru mai multe informatii contactati-ma prin PM.
Poze mulinete: Poze senzori: Revin cu poze pt. rodpod