VAND DELKIM 4+1 CA NOU+ ACCESORIILE COMPLETE

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
goanga78
Puncte: 0

VAND DELKIM 4+1 CA NOU+ ACCESORIILE COMPLETE

Mesaj de goanga78 »

Vand 1 statie delkim txi plus cu husa siliconica+4 senzori delkim txi plus cu husele siliconice+geanta de transport+4 duocarburi extensibile noi+4 nitelite + 4 greutati de 30 gr.PRET 2900 ( bigfish.5000 ron )setul este impecabil.
Setul se poate vedea in Bucuresti. 0769240700 Dan Dumitru

1) Se poate da un UP pe zi, nu mai multe.
2) Fiecare anunt trebuie sa contina pret, poze reale, localitatea si detalii de contact: mp, email sau telefon.
3) TITLUL ANUNTULUI SA FIE DE TIPUL: VAND/CUMPAR/SCHIMB NUME PRODUS

Locatia la profil.

Anunturile care nu respecta regula vor fi initial modificate de catre moderatori, apoi inchise.

Multumim pentru intelegere.

GNicolae
CS SENZOR

Re: VAND DELKIM 4+1 CA NOU+ ACCESORIILE COMPLETE

Mesaj de GNicolae »

fara suparare dar de ce dam exemplu bigfish ?

la carpioo 1 senzor delkim txi plus este la 600 ron

statia la 730 ron

statie + senzori = 3130 ron :)

duocarb + nitelite = 130 set

deci per total ar duce la 3650 (nou cu garantie) , acuma ca altii vor sa dea 5000 la bigfish ... vroiam sa imi iau sh senzorii dar cand am vazut la ce preturi se cer ... o sa imi iau noi :)

sau sa presupunem ca cei de la c.a.r.p.i.o sunt neseriosi , din ce am citit pe forum-uri ... daca o fi adevarat , eu mi-am luat 4 fox stratos fs12000 e si au fost noi :)

dar gasim senzori si pe germania : ebay.de/itm/4-Delkim-TXi-Plus-RX-Plus-Pro-6-Led-Receiver-/360962719615?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item540b0dff7f

693,49 + transport EUR 14,99

adica 3180 ron :)

nu fac reclama nimanui doar vroiam sa vedeti pretul in alte parti la delkim lasand bigfish
CS SENZOR

goanga78

Mesaj de goanga78 »

Daca gasesti duocarb extensibil+nitelite cu 130 inseamna ca nu sti ce cumperi si daca ar fi es nu ar fi atat.Daca nu sti ce inseamna e s ma intrebi pe mine si o sa cunosti. Daca tu gasesti eu ofer pe set 180 ron.Mai cauta pe site delkim ca vad ca te pricepi si vezi preturile acolo.Nu stiu ce ai personal cu Bigfish si nu ma intereseaza dar nu cunosti marfa mai ales ca aici este vorba si de geanta si de greutati si de prinderile rapide delkim(in jur de 400 ron). Nu o lua in nume de rau dar daca tu gasesti la preturile de care vb .vreau si eu.Preturile de la delkim sunt aceleasi peste tot si chiar afara accesoriile sunt mai scumpe .Este adevarat ca senzorii sunt un pic mai ieftini afara(15 %) dar de aici pana la ce spui tu este cale lunga.

locatia la profil te rog
multumesc

GNicolae
CS SENZOR

Mesaj de GNicolae »

topic revizuit
va rog sa va rezumati doar la anunt
daca aveti nelamuriri cu privire la un anume produs, exista topicul "comentarii echipament crap"

multumesc
CS SENZOR

levy14

Mesaj de levy14 »

niste poze te rog poti pune,sunt interesat de pachet si un ultim pret daca vrei poti trimite pe privat,mersi mult.

goanga78

Mesaj de goanga78 »

Sunati-ma va rog la nr 0769240700

locatia la profil te rog
multumesc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”