Furaj crap mare

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
negru
Puncte: 0

Furaj crap mare

Mesaj de negru »

Am un mic iaz in care am 12 crapi de la 9-13 kg pe care i-am hranit cu grau,orz si porumb,mentionez ca pestii nu au crescut sau cateva sute de grame, anul acesta vreau sa fac un mix compus din 20% grau,20% orz,20% porumb,10% faina de peste LT94 sau alta faina de peste,10% drojdie furajera care are 40% proteina ,lapte praf furajer10 % am gasit cu 38% proteina,si restu calciu,faina de lucerna,srot soia. Daca stie careva ceva reteta mai buna va rog sa va dati cu parerea

Genes Florin
pescar de competitie

Re: Furaj crap mare

Mesaj de Genes Florin »

negru scrie:Am un mic iaz in care am 12 crapi de la 9-13 kg pe care i-am hranit cu grau,orz si porumb,mentionez ca pestii nu au crescut sau cateva sute de grame, anul acesta vreau sa fac un mix compus din 20% grau,20% orz,20% porumb,10% faina de peste LT94 sau alta faina de peste,10% drojdie furajera care are 40% proteina ,lapte praf furajer10 % am gasit cu 38% proteina,si restu calciu,faina de lucerna,srot soia. Daca stie careva ceva reteta mai buna va rog sa va dati cu parerea
poti cumpara direct peleti la cam 5-6leikg
Balta Puiesti

negru

Mesaj de negru »

am si cras si crap mic vreau sa fac boiles de 24mm sau sub forma de pelete dar de marime mare numa pentru crapii mari

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

acei crapi mari nu vor creste niciodata intr-un bazin mic ,oricata mancare ai da .
vei avea surpriza sa constati ca slabesc chiar daca le dai numai proteina .
crapul are nevoie de mult oxigen ,hrana naturala gen libelula ,volum mare de apa ....
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Sharky

Mesaj de Sharky »

Ioan Bud - Cresterea Crapului si a altor specii de pesti, ed CERES
Dan Petre aka Sharky

negru

Mesaj de negru »

am cartea

senzor planet