Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Salut,avand in vedere ca nadesc si cu spombul si pescuiesc din mana,nu este mai indicat sa cumpar 4 buc. XTA Spod?Sau ce sfat imi poti da,stima!Allen Besnovich scrie:Salut. Cele doua mulinete sunt identice ca si tehnlogie, au aproximativ aceeasi greutate si nu au tambur de rezerva. Versiunea 8000XTA este putin mai grea.
XTA Spod are baitrunner 2, si raport de recuperare 5,3.1
XSA are 'instant drag' si raport de recuperare 4,6.1
Daca iti place sistemul "baitrunner2" , eu ti-as recomanda varianta 8000 XTA, desi este mai grea decat celelalte, are raport de recuperare de 4,6.1
Mai exista si Aerlex PG, care este identica cu Aerlex XSA doar ca are raportul de recuperare mult mai mic, si anume 3,8.1. more power
Off,e greu sa ma hotarasc,ajuta-ma cu un mic detaliu ce poate sa faca diferentaAllen Besnovich scrie:O sa nadesti cu una , dar in schimb vei pescui cu toate 4. Alegerea iti apartine
Oricum,banuiesc ca cele mentionate mai sus sunt peste Beastmaster.Ion Costin scrie:Off,e greu sa ma hotarasc,ajuta-ma cu un mic detaliu ce poate sa faca diferentaAllen Besnovich scrie:O sa nadesti cu una , dar in schimb vei pescui cu toate 4. Alegerea iti apartine
Cred ca o sa aleg modelul Shimano Aerlex 8000 XTA,sper sa fac alegerea corecta,multumesc pt. sfaturi,numai bine!Allen Besnovich scrie:Ti-am spus mai sus care sunt diferentele intre ele, pentru pescuit, eu ti-as recomanda un raport de recuperare de 4,6.1.
Nu-mi place sa pescuiesc cu raport de recuperare mai mare de 5, poate doar la spining. E ca si cum ai pleca mereu cu a 3a de pe loc
Nu stiu ce sa-ti spun despre Beastmaster XTA, nu am pescuit niciodata cu ele, din ce am vazut pe net, este la fel cu celalalte avand tamburul de XT7, spre deosebire de celelalte la care este metalic.
Ion Costin scrie:Rog posesorii sau cei care au pescuit cu astfel de mulinete sa-mi dea cateva detalii,multumesc anticipat,stima!