Leadcore (video)

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Mexicanu'
Puncte: 0

Re: Leadcore (video)

Mesaj de Mexicanu' »

Sincer sa fiu, chiar daca filmuletul e "bunicel", tehnica e slabuta fata de:

https://www.youtube.com/watch?v=4XkmHPX_mSk

cat despre capatul cu bucla.....eu nici nu fac bucla, nu e nevoie de bucla pentru a lega linia principala.
"picatura" am folosit si eu dar doar la primele 2 monturi facute, dupa care am renuntat pentru ca nu trebuie.
daca tot faceti bucla faceti una mica si nu se va desface accidental, daca faci una sa agati degetul mare de la picior normal ca se poate desface.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

fara picatura, bucla se va desface mai devreme sau mai tarziu indiferent cat e de mare.
nu cred ca cineva ar risca sa se duca la ub concurs gen BEST si sa piarda un baboi mare din cauza asta.
mie mi s a intamplat, de aceea am intervenit.
catch&release

Mexicanu'

Mesaj de Mexicanu' »

Ungureanu Bogdan scrie:fara picatura, bucla se va desface mai devreme sau mai tarziu indiferent cat e de mare.
nu cred ca cineva ar risca sa se duca la ub concurs gen BEST si sa piarda un baboi mare din cauza asta.
mie mi s a intamplat, de aceea am intervenit.
bucla s-a desfacut? sau unde era prins vartejul?
eu nu fac bucla de legatura cu linia principala, deci nu are ce sa se desfaca.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

s a desfacut si de la vartej si de la inaintas :o
catch&release

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Mie nu mi s-a desfacut niciodata bucla desi n-am folosit niciodata. Din cate stiu eu acea picatura de intaritor se pune pentru a impiedica iesirea miezului de plumb
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Tot filmuletul de la ESP l-am folosit pentru confectionarea leadcore-ului si nu am avut niciodata probleme cu desfacerea lui. Nu am folosit nici superglue.

daniel741

Mesaj de daniel741 »

Ungureanu Bogdan scrie:s a desfacut si de la vartej si de la inaintas :o
Este foarte probabil sa nu-l fi lucrat foarte atent. De asemenea, calitatea si tesatura materialului conteaza enorm. Daca folosesti un leadcore de claitate (eu m-am oprit la cel de la Solar - Contour Unleaded-40/80 lb - http://bit.do/leadcore), faci legatura pe 5-6 cm, riscul sa se intample asa ceva este aproape inexistent. si inca ceva, super glue-ul poate opri tesatura sa mai lucreze corect (la un leadcore de calitate, pe masura ce tensionezi montura, "nodul" se fixeaza mai bine), si sa obtii exact contrariul.

Mexicanu'

Mesaj de Mexicanu' »

daniel741 scrie:
Ungureanu Bogdan scrie:s a desfacut si de la vartej si de la inaintas :o
Este foarte probabil sa nu-l fi lucrat foarte atent. De asemenea, calitatea si tesatura materialului conteaza enorm. Daca folosesti un leadcore de claitate (eu m-am oprit la cel de la Solar - Contour Unleaded-40/80 lb - http://bit.do/leadcore), faci legatura pe 5-6 cm, riscul sa se intample asa ceva este aproape inexistent. si inca ceva, super glue-ul poate opri tesatura sa mai lucreze corect (la un leadcore de calitate, pe masura ce tensionezi montura, "nodul" se fixeaza mai bine), si sa obtii exact contrariul.
Sunt in totalitate de acord cu tine!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

nu vreau sa supar pe nimeni, dar va spun ca atunci cand o sa aveti atatea leadcore-uri lucrate cate am eu, sunt absolut sigur ca o sa vi se intample si voua.
eu am recomandat ca o masura safe buna pt voi. eu nu ma bag in subiecte pe care nu le stapanesc.
picatura se foloseste intr o cant f mica exact atunci cand tragi surplusul in textura... asta asa ca un pont :wink:
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”