ce te intereseaza mai exact?Ion Costin scrie:Ion Costin scrie:Rog posesorii sau cei care au pescuit cu astfel de mulinete sa-mi dea cateva detalii,multumesc anticipat,stima!
am avut una folosita pentru spod
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
ce te intereseaza mai exact?Ion Costin scrie:Ion Costin scrie:Rog posesorii sau cei care au pescuit cu astfel de mulinete sa-mi dea cateva detalii,multumesc anticipat,stima!
As vrea sa stiu daca quickdrag-ul este mai practic decat sistemul baitrunner2 si daca este un upgrade fata de powerliner si aici ma refer la aruncat,functionabilitatea franei etc.Multumesc mult si numai bine.odoctee scrie:ce te intereseaza mai exact?Ion Costin scrie:Ion Costin scrie:Rog posesorii sau cei care au pescuit cu astfel de mulinete sa-mi dea cateva detalii,multumesc anticipat,stima!
am avut una folosita pentru spod
1) DA. Numai si daca ne gandim ca, in cazul franei rapide, ai de a face cu o singura rotita si acesta e cea mare, in timp ce la sistemul BR2 fluturele mare este BR-ul si rotita mica este frana micrometrica).As vrea sa stiu daca quickdrag-ul este mai practic decat sistemul baitrunner2
DA.si daca este un upgrade fata de powerliner si aici ma refer la aruncat,functionabilitatea franei etc.
Multumesc pt. informatii,toate cele bune.ionut72 scrie:1) DA. Numai si daca ne gandim ca, in cazul franei rapide, ai de a face cu o singura rotita si acesta e cea mare, in timp ce la sistemul BR2 fluturele mare este BR-ul si rotita mica este frana micrometrica).As vrea sa stiu daca quickdrag-ul este mai practic decat sistemul baitrunner2
DA.si daca este un upgrade fata de powerliner si aici ma refer la aruncat,functionabilitatea franei etc.