Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
ti se va infige firul subtire in bucsa neagra din plastic slab, care sustine galetul-dinspre pickup.dan19911 scrie:Dischid acest topic pentru a ma lamurii despre aceste mulinete. Am tot auzit ca ar deteriora firele de diametru mic si ca dupa o perioada baitrunneru spool (b2) ar functiona mai greu. Cei care au deja un sezon cu ele va rog sa ne lamuriti daca ati tras vreo concluzie pentru a pune capat acestor intrebari. Multumesc
Corect . Daca firul nu este tensionat in momentul declansarii pickup-lui acesta poate taia bucsa din plastic . Nu este insa un viciu de fabricatie avand in vedere faptul ca la modelele mai vechi , inclusiv BBLC , bucsa era metalica , insa daca firul nu era tensionat se taia bratul pickup-ului care este tot din plastic .Ungureanu Bogdan scrie:ti se va infige firul subtire in bucsa neagra din plastic slab, care sustine galetul-dinspre pickup.dan19911 scrie:Dischid acest topic pentru a ma lamurii despre aceste mulinete. Am tot auzit ca ar deteriora firele de diametru mic si ca dupa o perioada baitrunneru spool (b2) ar functiona mai greu. Cei care au deja un sezon cu ele va rog sa ne lamuriti daca ati tras vreo concluzie pentru a pune capat acestor intrebari. Multumesc
firul lasat neintins si nepozitionat pe galet cu mana la mulinare- are tendinta sa isi faca loc prinacea bucsa, pe care efectiv o taie!!!![]()
vazut cu ochii mei!!!
aceasta bucsa o au toate mulinetele din generatia noua-xsc,xtc, xsb ci4, xtb ci4, bblc ci4-
Neamtul scrie:Da, ai dreptate, eu inca nu am reusit pana acum sa fac sant la nicio mulineta si am cateva care au 6-7 ani la mine.![]()
Chiar daca pick-up ul se poate rabata mulinand, este recomandat sa se execute manual. Intinderea firului este obligatorie, ajuta sa nu faci peruci la urmatorul lanseu si te ajuta sa nu tai bratul sau bucsa galetului.
Faptul ca-s foarte grijuliu cu echipamentul meu ma face sa ma uit tot timpul ca firul sa fie asezat corect pe galet.
Am auzit ca acel "carait" a tamburilor se duce destul de repede la modelele noi de Ultegra si BBLC Ci4.