Buna ziua,
A avut cineva pana acum avertizorii wychwood solace, puteti da si niste detalii despre ei: sunt fiabili, cat tiin bateriile, materialul din care sunt facuti este ok, isi merita banii?
wusb-ul mananca foarte repede bateriile, nu se vad foarte bine, am prieteni care i-au avut si nu au fost multumiti.
Deci in afara ca sunt frumosi, averizorii Solace sunt si fiabili?
Fiabili pot fi şi ăia noname de 20 de lei bucata. Am trei bucăți care au vazut câteva ploi bune şi călătoresc mereu printre fiarele rodpodului. Iar bateriile refuză să cedeze. Dar nu sunt radio şi sunt extrem de simplii.
Ca sa nu mai spunem ca nu au nici sistem pentru swingeri cu iluminare, la fire cu diametru sub 0.25 e foarte posibil ca rotita avertizorului sa nu semnalizeze trasatura si in timp, protectia cauciucata de pe avertizor devine lipicioasa si aspectul lor...lasa de dorit. La wusb ma refer aici...
Nu mai conteaza ce ajunsuri si ne ajunsuri au alti avertizori , in final e ceva de avertizorii de la wychwood, se ridica calitatea produsului la pretul cerut de producator?
adytzu_snk scrie:Nu mai conteaza ce ajunsuri si ne ajunsuri au alti avertizori , in final e ceva de avertizorii de la wychwood, se ridica calitatea produsului la pretul cerut de producator?
NU!...punct!
Îți recomand sa te uiți după alți senzori.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''
vasea scrie:M-au interesat si pe mine anul trecut si am citit mai multe postari pe forumurile din Anglia si m-am lamurit. Bateria nu tine nici macar 24 de ore.
Si eu am citit pe forumurile din anglia si am vazut numai recenzii bune la adresa lor, tocmai din cauza asta sunt in dubii in privinta lor