Rod pod K-Karp Antidote

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
George Raceanu
Puncte: 0

Rod pod K-Karp Antidote

Mesaj de George Raceanu »

Buna ziua,

Are cineva acest Rod Pod?
Ce parere aveti despre el?
Este stabil?
Ce greutate are?
Cat se deschide maxim?
Merita achizitionat?

Va multumesc,

George Raceanu

Rod pod K-Karp Antidote

Detalii Rod pod K-Karp Antidote

Rod Pod-ul K-Karp Antidote este nascut din experienta echipei K-KARP si testat in conditii extreme ,pentru a satisface o gama infinita de nevoi ale crapistilor.

O noutate in domeniu este ca acest rod pod vine prezentat pe 4 picioare plus 2 picioare EXTRA incluse in pret, mai lungi , aceasta facand posibila utilizarea rod podului si ca SKY POD.

Poate fi adaptat pe orice fel de teren ,iar cele 5 posturi permit utilizarea a 2 sau 4 lansete mentinandu-le echidistant . Picioarele sunt telescopice ,cu un sistem nou de blocare.

•Lungime buzzbar 72cm
•Spatiu intre posturi:25cm
•Materiale folosite: aluminiu + inox.
•Full ajustabil.
•Buz Bar Triangular Pt Stabilitate Maxima.
•Husa De Transport Usoara Si Rezistenta.

Nume utilizator schimbat din aprilie1972

StefanCarp

Re: Rod pod K-Karp Antidote

Mesaj de StefanCarp »

Azi am dat comanda de acet rod pod. M-am jucat cu el in magazin. parea solid , stabil , frumos. Distanta mare intre posturi.
Mi.a fost recomandat de mai multe persoane. Am auzit si prin magazin , de la clientii care il au, numai vorbe de bine despre el.
Saptamana viitoare o sa imi ajunga si daca vrei iti pot spune mai multe detalii .Eventual poze.

Driscu Radu

Mesaj de Driscu Radu »

Din prezentare si poze seamana izbitor cu MAD SLR prima varianta numai ca K Karpul are 5 posturi in loc de 4 cat are Mad Slr distanta dintre posturi fiind relativ identica 22-23 la mad 25 la K Karp, inclusiv modul de strangere, fixare a buzbarilor precum si cele doua bare de pe mijloc.Tot la asemanari izbitoare mai pot mentiona un lucru foarte important ambele modele nu au piese din plastic.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Driscu Radu scrie:Din prezentare si poze seamana izbitor cu MAD SLR prima varianta numai ca K Karpul are 5 posturi in loc de 4 cat are Mad Slr distanta dintre posturi fiind relativ identica 22-23 la mad 25 la K Karp, inclusiv modul de strangere, fixare a buzbarilor precum si cele doua bare de pe mijloc.Tot la asemanari izbitoare mai pot mentiona un lucru foarte important ambele modele nu au piese din plastic.
MAD SLR se izbeste mai tare cu ROD POD ALUMINIU 145 de la Hakuyo . Difera numai culoarea si pretul.
K Karpul este mai hot :wink: . Are buzz bar gen Sky :wink: si iese in evidenta prin diversificarea de forme geometrice, aferente sectiunilor tronsoanelor metalice. :)
Cu distanta intre posturi ( 5 la numar ) de 25 cm, avem o lungime totala de 100 cm. Asa ca ori nu este bun 72-ul din descriere, ori 25-ul este umflat putintel.

mike83

Mesaj de mike83 »

Dan Mitranescu scrie:
Driscu Radu scrie:Din prezentare si poze seamana izbitor cu MAD SLR prima varianta numai ca K Karpul are 5 posturi in loc de 4 cat are Mad Slr distanta dintre posturi fiind relativ identica 22-23 la mad 25 la K Karp, inclusiv modul de strangere, fixare a buzbarilor precum si cele doua bare de pe mijloc.Tot la asemanari izbitoare mai pot mentiona un lucru foarte important ambele modele nu au piese din plastic.
MAD SLR se izbeste mai tare cu ROD POD ALUMINIU 145 de la Hakuyo . Difera numai culoarea si pretul.
K Karpul este mai hot :wink: . Are buzz bar gen Sky :wink: si iese in evidenta prin diversificarea de forme geometrice, aferente sectiunilor tronsoanelor metalice. :)
Cu distanta intre posturi ( 5 la numar ) de 25 cm, avem o lungime totala de 100 cm. Asa ca ori nu este bun 72-ul din descriere, ori 25-ul este umflat putintel.

George Raceanu

mike83 scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Nu a spus nimeni ca are 25 cm intre cele 5 posturi, are bara care permite 5 posturi dar distanta de 25 este intre cele 4, deci bara are ~75 (72) de cm, iar daca vrei sa o folosesti pentru 3 lansete atunci ai distanta ~36 cm intre extremitati si mijloc.

Buzbarii au plastic la prinderea posturilor.

In rest arata bine si mie imi place, dar nu stiu cum se comporta atunci cand ridici o lanseta din lateral( dreapta sau stanga) se misca este stabil?

Multumesc pentru parerile de pana acum si daca mai sunt si altele le astept cu interes.

Va multumesc,
Ultima oară modificat Sâm Ian 31, 2015 20:35 de către George Raceanu, modificat 1 dată în total.

George Raceanu

StefanCarp scrie:Azi am dat comanda de acet rod pod. M-am jucat cu el in magazin. parea solid , stabil , frumos. Distanta mare intre posturi.
Mi.a fost recomandat de mai multe persoane. Am auzit si prin magazin , de la clientii care il au, numai vorbe de bine despre el.
Saptamana viitoare o sa imi ajunga si daca vrei iti pot spune mai multe detalii .Eventual poze.

Unde l-ai comandat?

Astept poze si pareri despre el.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

@Stefancrap
Fa-i o prezentare in sectiunea dedicata ! :wink:
Cred ca mai sunt si altii curiosi.

senzor planet