Felicitari celor ce au sansa de a merge mai departe cat si celor ce din pacate nu o mai au,si nu in ultimul rand organizatorilor.!!!
Au fost doua manse destul d dificile dar dupa parerea mea frumoase si bine organizate,in care fiecare echipa a avut la randul sau posibilitatea si sansa d a-si demonstra valoarea..
Din pacate si mana destinului si-a facut aparitia si datorita ei unele echipe nu au reusit trece de acest prim prag,iar altele care nu aveau mari sperante au reusit..!!!Asta mai tine si de norocul fiecaruia..!!!
Celor ce au reusit le doresc mult noroc in restul manselor care se pare ca vor fi din ce in ce mai grele..!!!
Sper ca si pentru cei ce s-au oprit aici a fost o experiena,pentru uni placuta,pt altii mai putin placuta din care sunt sigur ca au invatat ceva iar aceste lucruri le vor fi folositoare in viitor...!!! Asta e....ghinion..!!!sau nepricepere ar spune unii ...!!! insa eu cred ca a fost vorba mai mult d o loterie a locurilor slabe..!!!
Daca Rudeanu iese pe locul 31 la aceste 2 concursuri - s-au ..... si acest caliificari ! Sunt tare curios sa vad cum arata lotul de 6 pescari - e mai rau ca la Loto .
A1 214,10 kg (Energy)
A2 202,33 kg (Carping)
A3 78,93 kg (Senzor)
B1 19,94 kg (Carping)
B2 73,34 kg (Senzor)
B3 65,50 kg (Energy)
C1 72,76 kg (Senzor)
C2 26,48 kg (Energy)
C3 33,55 kg (Carping)
val
asta e clasamentul mansei de la hobaia, 2008. anul trecut.
pe B1, cu 19,94 kg, se clasa atunci rudeanu cristian. ultimul de pe balta. ce te miri atat ca nu merge mai departe anul acesta?
Cunosc niste baieti care au iesit ultimii pe o balta cu mai mult peste, intr-un concurs in care puncta si amurul, nu doar crapul si avand la dispozitie barca si sonar, pentru ca se planta. Asta nu inseamna ca nu sunt niste pescari buni.
Asta nu imi place mie la oameni:cand castiga au fost ei pescari buni,cand pierd locul a fost prost!!!
Fie ca va place fie ca nu,nivelul pescarilor este sensibil egal,iar diferenta in majoritatea concursurilor este facuta de loc!Daca o spun eu afrimatia poate ca nu sta in picioare,dar stiti cu totii ca am dreptate.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.
Eu sunt convins ca nivelul participantilor a fost destul de scazut, de aceea si cantitatea mica de peste prins....daca va uitati atent la clasament, o sa vedeti pe primele 10 locuri numai pescari cu experienta, nicio surpriza !
Poate niste etape preliminare, o preselectie, ar fi o solutie la anul....apoi cei care castiga sa fie aruncati in lupta alaturi de pescarii cu experienta gen Nitu, Maty etc.... Altfel, exista varianta sa incurce lucrurile (adica abandon, pescuit prost, etc) si se ajunge in situatia in care s-a ajuns cand echipe de valoare care ar fi avut multe de spus pleaca acasa prematur....
Sincer , continui sa cred ca daca exista o mica sansa in garla , ca pe un loc prost sau execrabil cineva "sa ii dea de cap" , pe baietii astia ii chema Rudeanu , Nitzu , Cipica si Gabi Tomulescu ( din cei care concureaza acum , in baza unor experiente personale avute impreuna la pescuit cu acesti domni , pe mai multe balti si pe parcursul mai multor ani ) .
In cazul lui Cristi , zau ca inclin sa cred ca saracu nu a avut nici o sansa si aici revenim iarasi la loc prost - loc bun , samd . Este numai o parare si aici cred ca i-am raspuns si lui Andrei , care nu poate nega ca cel putin anul acesta baltile se prezinta jalnic ! Nu are el saracu nici o vina , nimeni nu ar fi ales altceva , dar realitatea asta este .
Mai mult decit atit - cind nu te ajuta nici balta si nici valoarea majoritatii echipelor , se cam alege praful si revenim la offul lui Cipica - pentru ca asta e subiectul acestui topic . Nu uitati ca am fost pe balta si am vazut standuri in care erau plasate 2 paturi extensibile ( de alea vechi - de 20 ani ) plasate sub o umbrela de Coca - Cola cu diametrul de 1,2 metri si un cotet de 1/2 cort , albastru cu stele verzi . Atit in stand ! Plus betzele pe picheti de Obor ( cred ca standul A 7-9 , saptamina asta ) .
Ultima oară modificat Lun Iul 06, 2009 21:32 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.