Vladut,
Temporar, Patabum face spume la gura ca berea pe masa: mi-am gasit pivnita inundata, a ajuns apa la centrala termica, s-a dus p..lii de suflet centrala, pe cale de consecinta instalatia electrica, un calculator pe care aveam toata munca de anul acesta nu mai functioneaza nici in ruptul capului, totul e o mare varza si beau de 2 zile sa uit de suparare...
In mare, ca sa nu zici ca sunt nemernic:
- am rupt un minciog de cati pesti s-au vanturat prin el, noroc cu tine ca ai avut inspiratia de a-l dota pe Dl. ing. Cristi Albastroiu cu toate cele de cuviinta, asa ca acum am un minciog nou nout Ultimate
- baiatul a rupt o lanseta, a avut un crap mare (eu l-am vazut in apa si sarea de 14), sora-sa il ajuta cu minciogul si catarul, excitat, in loc sa aiba rabdare a vrut sa-l aduca cu macaraua in minciog. Prost eu, ca i-am pus inaintas textil
- de sambata 30.07 pana duminca 31 la pranz am stat pe malul cu casele. O perisoara de 10 Kg, 3 de 7 si 4 de 5. Noaptea, m-am cam incurcat cu Hamude & Co. Ei zic ca lansam prea departe, eu zic ca nu au avut directie. Cele 2 din stanga, care erau spre ei, nu au fost mai departe de 50 metrii. Cele 2 din dreapta, recunosc ca am dat cu ele la sticle, dar nu aveam cum sa ne incurcam, ca nu ajungeau ei pana acolo. Oricum, imi cer scuze daca i-am deranjat cu ceva.
- duminica la pranz ne-am mutat la primul ponton (ideea e ca acolo trebuia sa stam de la inceput, insa am avut viermi si am ajuns mai repede pe balta decat vorbisem cu Dl. Albastroiu). Am facut un pat de Nash Seafood cu nustiuce de la Adriano in dreapta (ready-made-uri), pe care am pus o lanseta. In dreapta, la 15-20 metrii, am pus o alta, cu 2 boilies-uri facute acasica dintr-un mix 1/2 birdfood si 1/2 fishmeal de la Adriano. La asta am avut cele mai putine prezentari, dar si cei mai mari: 14 Kg, 12 Kg, 3 bucati de 10 Kg. Am tinut-o pana luni seara. In stanga, am facut un pat la vreo 80-90 metrii de mal, cu home-made-uri, care a mers cel mai bine: 10 de 10 Kg, 25 de bucati intre 7 si 9 Kg, si 20 bucati intre 5 si 6 Kg. In stanga patului asta de nada au dat copii, fata cu o lanseta si baiatul cu una, cam la 30 de metrii lateral stanga si 60 metri de mal. Fata a luat unul de 10 Kg, 6 de 7 si 12 intre 4 si 5 kg. Baiatul e un disperat, a prins si asta peste, dar nu merita introdus in ecuatie ca nu merita.
- Ce am observat: la ready-made-uri, in maxim 6 ore au aparut racii (boilies-urile erau tocate)
- Desii copii au dat cu 16, nu au avut decat 2 pesti sub 4 Kg: unul de 2 si unul pana in kil (ambii la 2 boilies-uri pe fir). Bilele de 16 au fost ready-made-uri de la Solar (ulei de somon cu nusce - de la Adriano)
- Nu am suficiente cuvinte de multumire pentru:
1. Senzori, ca nu am ramas fara minciog si ca mi-au vandut o umbrela super (aia de la Gipo a reusit cu chiu cu vai sa faca umbra doar lazii frigorifice)
2. Cel care a inventat lada frigorifica cu alimentare la bateria masinii si/sau la 220 V
3. Iar Senzorii, ca am dat cu plumbii lor de la Pelzer si nu am avut probleme, degetarul l-am pierdut, ca mi-a intrat o dihanie in corcodus, am intrat in apa sa-l scot, aveam degetarul in buzunar si...
4. Lui Adriano si celor de la Big Fish, ca fac un mix super. Asa cum am spus, am amestecat 50 birdfood cu 50 fishmeal, am mai pus 100 grame albumina, 50 Caseinat, 100 Robin Red. Arome folosite: Monster Crab, Banane si Squid cu Capsuna (asta doar ca e la moda

)
5. SI IN FINAL, lui Cristi Albastroiu, pentru ca este o gazda perfecta, are cea mai rece bere posibila la frigider si ne-a creeat un asemenea, confort incat, smitindu-ne ca acasa, am chemat si parintii in ultima zi, sa-si bucure sufletul alaturi de noi. Daca ma ajuta bunul Dumnezeu si-mi recuperez datele de pe calculator, luni predau ce am de predat si marti MA DUC IARASI LA PERIS
In incheiere, Olandezu' a avut o partida super, s-a vazut cu ochiul liber ce a scos, iar senzorii nu i-au tacut o clipa.
Cand mi-o trece supararea, scriu pe larg, scanez pozele si le pun, fi-mi-ar primarele de kkt sa-mi fie