recomandare vaselina ungere mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mircione
Puncte: 0

Re: recomandare vaselina ungere mulinete

Mesaj de mircione »

gor965 scrie:
mircione scrie: acum ce fac dau extemporal cati rulmenti sunt cati gresez...hai sa fim seriosi am spus ca sunt amator dar nu prost....la acea intrebare nu o sa-ti raspund o consider retorica ....
Intrebarea nu e retorica ... am primul model de Powerliner care a intrat in Romania si n-am gasit sa gresez al 8-lea rulment ! :D
da atunci mai cauta .... :lol: :D si eu caut.....si nu gasesc

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Discutia a fost relaxata nici vorba de soparle sau tentative de polemici.
Un exemplu off:
Orice propietar de masina isi poate schimba filtrul de aer in 10min aproximativ, daca mergi la service au tariful calculat dupa niste norme de timp de te ia capu. :D
Am primit un telefon acum 30 min de la un cunoscut care sustine ca stie pe cineva care a lucrat 7 ore la o mulineta CI4 XTR-A LC fara uzuri/inlocuit piese, doar demontat, curatat/uns,montat. :roll:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

mircione

Mesaj de mircione »

bogdan5 scrie:Discutia a fost relaxata nici vorba de soparle sau tentative de polemici.
Un exemplu off:
Orice propietar de masina isi poate schimba filtrul de aer in 10min aproximativ, daca mergi la service au tariful calculat dupa niste norme de timp de te ia capu. :D
Am primit un telefon acum 30 min de la un cunoscut care sustine ca stie pe cineva care a lucrat 7 ore la o mulineta CI4 XTR-A LC fara uzuri/inlocuit piese, doar demontat, curatat/uns,montat. :roll:
Sunt sigur ca sunt muult mai complicate ca okumele mele care sunt mulinete cat de cat simple !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

mircione scrie:
gor965 scrie:
mircione scrie: acum ce fac dau extemporal cati rulmenti sunt cati gresez...hai sa fim seriosi am spus ca sunt amator dar nu prost....la acea intrebare nu o sa-ti raspund o consider retorica ....
Intrebarea nu e retorica ... am primul model de Powerliner care a intrat in Romania si n-am gasit sa gresez al 8-lea rulment ! :D
da atunci mai cauta .... :lol: :D si eu caut.....si nu gasesc
Este vorba de rulmentul care nu se unge, cel cu role de teflon , de pe pinionul mic.
Toti il dau ca rulment. De obicei este trecut "+1".

mircione

Mesaj de mircione »

care mai exact ...cel cu role...dar cum a fost prezentat pe infopescar in acel articol George unde acel "rulment" nu este corect ? sau nu vorbim de acelasi lucru ?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

mircione scrie:care mai exact ...cel cu role...dar cum a fost prezentat pe infopescar in acel articol George unde acel "rulment" nu este corect ? sau nu vorbim de acelasi lucru ?
Nu prea inteleg ce nu intelegi. :)

Este capsulat intr-o carcasa de plastic neagra si are multe surubele.
Daca il desfaci sa il cureti, greu il mai pui la loc. Are multe arculete la interior. Se roteste intr-un singur sens . Invers se roteste numai daca este actionat din clapeta de anti-revers a mulinetei.
Nu se unge !!!

mircione

Mesaj de mircione »

Dan Mitranescu scrie:
mircione scrie:care mai exact ...cel cu role...dar cum a fost prezentat pe infopescar in acel articol George unde acel "rulment" nu este corect ? sau nu vorbim de acelasi lucru ?

Daca il desfaci sa il cureti, greu il mai pui la loc. Are multe arculete la interior. Se roteste intr-un singur sens . Invers se roteste numai daca este actionat din clapeta de anti-revers a mulinetei.
Nu se unge !!!
Da recunosc nu stiu despre ce vorbesti ? daca te referi la cel cu role metalice...pe acela am vazut ca George la uns ...in articlolul de pe infopescar......si nu este capsulat ..cu surubele multe...la interior nu are arculete multe(are rolele alea).....dar ma rog inseamna ca nu vorbim de okuma powerliner....sau nu stiu eu :lol:

mircione

Mesaj de mircione »

http://www.infopescar.tv/revista/blogul ... ol-ii.html
in imaginea 5 ...de acela vorbesti ?

mircione

Mesaj de mircione »

la ala de care vorbesc daca scoti camasa de plastic si inelul metalic care tine rolele ..se cam imprastie putin ....si intradevar te cam chinui sa-l pui la loc...dar ce surubele ce arculete ????

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Mitranescu scrie:

Nu se unge !!!
E singurul rulment pe role si la vremea aceea stiam ca nu trebuie uns cu substante prea vascoase ptr. ca se blocheaza "acele" care-i dau directie unica de rulare. Eu i-am pus un ulei f. fin si nu s-a intamplat nimic. Treaba e ca al 8-lea rulment nu e asta pe role ! :D Sa fiu sincer, am presupus ca e in manerul mulinetei ptr. ca e singurul loc locul unde un rulment mic poate fi capsulat .
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”