pai daca o luam asa....si asta este al "9-lea" ...inauntru are doar 3....2 la galet..5...restul pana la 8.....???? da poate in maner.....cica 8 rulmenti ...poate se referea la cele 8 role de la rulmentu cu pricina de la pinionul mic...)))
mda.....am terminat si ultima mulineta ...spalata degresata, gresata...montata la loc.........toate componentele desfacute........spre rusinea mea nu am card de memorie suficient de mare....roar 8gb ..si ma tinea filmarea doar 20 min......dar am terminat tot in 1ora si 45 min....fara galet desfacut......
doresc tuturor fir intins
mircione scrie:...altii sunt profi care fac 5 ore la o mulineta )))
no offence
Nu rade de cineva care face o treaba cu simt de raspundere. Am desfacut si eu cateva mulinete la viata mea si-ti spun sigur ca pe unele le cureti in 30 de minute iar la altele pierzi o zi.
p.s.
Am desfacut prima data un Powerliner acum 5 ani si mi-a luat 4-5 ore (am incercat sa rezolv problema clemei rupte si am facut poze ptr. un articol pe Infopescar). Acum ca imi cunosc mulinetele, sub nici o forma n-as putea sa desfac, sa curat, sa gresez, sa reansamblez la modul serios o Powerliner sub 2 ore !
p.s.2
Sa-mi spui si mie cati rulmenti gresezi la Powerliner ?
Salut.
Poti sa mi dai si mie link ul unde ai aratat cum ai rezolvat problema lamelelor rupte?eu intentionez sa fac alte lamele pe care sa le lipesc cu poxipol peste cele originale. Am mai facut la una aceasta lipire cu picatura si inca tine dar nu am pescuit o ,doar m am jucat cu ea. am facut rost de tot felul de materiale asemanatoare lamelelor,e vb de cele de la bite-runer.
Multumesc