https://www.youtube.com/watch?v=6rOvkwadpfE
Stima
Moderator: Dan Mitranescu
Avertizorii raman la fel ca forma , dar la interior vor suferii schimbari. Vor avea si sistem de receptionare a statiei, pentru primirea comenzilor.aprilie1972 scrie: Sa inteleg ca se vor folosi avertizorii 2014 sau sunt alti facuti?
Ca si forma poate sa fie si rotunda dar sa faca cel putin, cat face aia si daca se poate chair mai mult.
Arata bine, dar vreau ceva mai simplu si la obiect.
Atunci....mai simplu si la obiectDan Mitranescu scrie: Arata bine, dar vreau ceva mai simplu si la obiect.
Dan ,daca se poate,sa aiba o scala de volum,are doar acelasi volum si vibratie,am rezolvat cu vol. mai mic punandu-i un scoci pe difuzor,dar mai mare ,sunt nevoit sa dau vol. la senzori ,ce ace nu-mi placeDan Mitranescu scrie:Sunetul de pe Delkim l-am facut de acum doi ani. ( Tonalitatea aia groasa.)
Este singura varianta de a transforma un semnal obtinut prin frecare ( continuu ) , intr-unul obtinut prin contacte repetate ( discontinuu ).
Adica ceva mai mare plaja pe volum. Am inteles.the mover scrie:Dan ,daca se poate,sa aiba o scala de volum,are doar acelasi volum si vibratie,am rezolvat cu vol. mai mic punandu-i un scoci pe difuzor,dar mai mare ,sunt nevoit sa dau vol. la senzori ,ce ace nu-mi placeDan Mitranescu scrie:Sunetul de pe Delkim l-am facut de acum doi ani. ( Tonalitatea aia groasa.)
Este singura varianta de a transforma un semnal obtinut prin frecare ( continuu ) , intr-unul obtinut prin contacte repetate ( discontinuu ).
mersi!