Problema Okuma PL 860

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mironflorin
Puncte: 0

Problema Okuma PL 860

Mesaj de mironflorin »

Salut,am si eu o problema la o mulineta Okuma PL 860,nu se mai aude "caraitul" la baittruner,am vb cu cineva la un magazin de specialitate si mi-a zis k se poate repare,dar problema este k nu are (saiba,sau chestia aia cum se mai cheama :)) ).
Aveti ideie de unde pot cumpara asa ceva? :D
Multumesc !

mircione

Re: Problema Okuma PL 860

Mesaj de mircione »

incearca la arrow.....daca ai prin iasi....este o problema intalnita la okume....nu-i mare bai..eu incerc sa gases o solutie sa inlocuiesc acea lamela....

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut. Nu este saiba, este o lamela care probabil ca s-a rupt iar acum exista riscul sa blocheze alte mecanisme. Recomand sa nu mai folosesti mulineta pana nu remediezi problema, probabil ca s-a lipit undeva dar poate ajunge oricand la celelalte pinioane.
Se repara foarte simplu, poti chiar sa improvizezi ceva....timp si rabdare sa ai :mrgreen:

Imagine

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

este vorba de lamela din spate ,cea prinsa cu surub, s a rupt sau s a departat de rotita zimtata de jos-pe ax.
catch&release

mironflorin

Mesaj de mironflorin »

Am trimis mulineta la Arrow in bucuresti,si mi-au spus k se poate schimba lamela aia contra cost,15 lei :)

Scuze daca fac reclama la firma :),dar sa stie si altii daca au probleme cu asa ceva...

CRAPULL

Mesaj de CRAPULL »

Asta sa intimpla pt. ca ai plantat pe bait runner de leneeeeee :D si asa o sa patesti mereu daca nu dai pikap-ul la o parte

adisefu

Mesaj de adisefu »

CRAPULL scrie:Asta sa intimpla pt. ca ai plantat pe bait runner de leneeeeee :D si asa o sa patesti mereu daca nu dai pikap-ul la o parte
Am avut 4 bucati si la toate a cedat lamela, in 2,5 ani! Nu am plantat niciodata!!!! Este problema acestor mulinete, acea lamela cedeaza destul de repede, dar daca indepartezi partea rupta poate fi folosita fara probleme numai ca nu caraie bait-ul. :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”