gresare mulinete Hakuyo TD 6000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mirceamrc28
Puncte: 0

gresare mulinete Hakuyo TD 6000

Mesaj de mirceamrc28 »

Rog posesorii de acest model de mulineta sa ma ajute cu sfaturi in vederea gresarii lor si dupa cate sezoane este necesara gresarea?trebuie desfacute bucata cu bucata sau se poate adauga ulei de mecanisme fine si pe unde?astept un sfat si de la domnul Mitranescu!multumesc anticipat!

Dan Mitranescu
Veteran

Re: gresare mulinete Hakuyo TD 6000

Mesaj de Dan Mitranescu »

mirceamrc28 scrie:Rog posesorii de acest model de mulineta sa ma ajute cu sfaturi in vederea gresarii lor si dupa cate sezoane este necesara gresarea?trebuie desfacute bucata cu bucata sau se poate adauga ulei de mecanisme fine si pe unde?astept un sfat si de la domnul Mitranescu!multumesc anticipat!
De 5 ani nu le-am gresat niciodata si le-am folosit in perioada asta cam de trei ori normalul. :wink: E adevarat ca stiu si "cu manivela" . :)
Cu ulei , in niciun caz, deoarece se scurge peste tot si totodata intra la rulmentul cu role de teflon.
Orice vaselina rezistenta la caldura si cat de cat fluida este buna.
Nu se pune mai mult de doua dopuri de sticla de coca cola ( ca volum ) de vaselina, bine imprastiata pe rotile dintate si pe elementele supuse frecarii.

P.S. Daca nu au cazut in apa ( noroi ) , eu zic ca merg 7 ani fara sa le deschizi.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Pe mine m-a ajutat un prieten si am deschis una dupa 2 ani, dar e adevarat, mulineta o folosesc pe spod/marker. Uzura 0. Am gresat-o si am facut-o la loc. Mi se pare ca merge ca si inainte.
Critic echilibrat

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Dopul de coca-cola sa fie de plastic sau de metal :D ???
Dan Mitranescu scrie:
mirceamrc28 scrie:Rog posesorii de acest model de mulineta sa ma ajute cu sfaturi in vederea gresarii lor si dupa cate sezoane este necesara gresarea?trebuie desfacute bucata cu bucata sau se poate adauga ulei de mecanisme fine si pe unde?astept un sfat si de la domnul Mitranescu!multumesc anticipat!
De 5 ani nu le-am gresat niciodata si le-am folosit in perioada asta cam de trei ori normalul. :wink: E adevarat ca stiu si "cu manivela" . :)
Cu ulei , in niciun caz, deoarece se scurge peste tot si totodata intra la rulmentul cu role de teflon.
Orice vaselina rezistenta la caldura si cat de cat fluida este buna.
Nu se pune mai mult de doua dopuri de sticla de coca cola ( ca volum ) de vaselina, bine imprastiata pe rotile dintate si pe elementele supuse frecarii.

P.S. Daca nu au cazut in apa ( noroi ) , eu zic ca merg 7 ani fara sa le deschizi.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Madalin Dirla scrie:Dopul de coca-cola sa fie de plastic sau de metal :D ???
Dupa buzunar Madaline ! :D

sorin71

Mesaj de sorin71 »

Eu zic sa le lasi in pace daca functioneaza peste x ani se vor ieftini si le schimbi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”