Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
..unde si altele are o pondere mult mai mare decat anotimp si ph-ul apei, mult, muuuult mai mare....J&mAx scrie:Pescuitul este foarte simplu:localizare,putina pricepere si nada care sa insemne hrana mai ales in functie de anotimp,ph-ul apei si altele...
Pai de ce nu le folosesti asa cum sunt ? Pentru ca asta intreaba omul .J&mAx scrie:Ingerasul de foc are perfecta dreptate.Eu am macinat pelete dar de la o alta firma.Mixul s-a rulat perfect si am pescuit cu bilele facute pe Varlam.Aceelasi peste trecut de 20 kg. s-a prins pe aceelasi loc de 2 ori in decurs de cateva zile.Eu cred ca asa zisele LT-URI vandute de renumitii producatori de nada sunt multe fasuri.Peletele pentru pastrav pe care le folosesc contin doar faina de peste si ulei de peste + alte componente rezulta 3-4 feluri de mix in functie de preferintele fiecaruia.
Poti scoate un mix la 15;20;25;30;35 lei dar atunci stii ca ce ai pus este sigur.Pentru detalii despre peletele folosite de mine ,va rog ma puteti suna la 0730023201.O zi buna tuturor!
P.S:piper ,boia ,si alte bunatati le gasiti in supermarket-uri,biscuiti "Petit Beurre",lapte praf pentru vitei,gris unguresc si aveti renumitul club mix & Chilly.
Asta caut de 3 zile de cand se tot discuta pe topicul asta si nu am gasit nicaieri de vanzare mixul din care-s facute peletele.. Este vreo firma de asta care face pelete si vinde si mix-ul gata facut?Dan Mitranescu scrie:Pai de ce nu le folosesti asa cum sunt ? Pentru ca asta intreaba omul .
Si separat de acest lucru , nu stiu de ce te chinui sa macini pelete ( cost suplimentar) , cand compozitia respectiva o gasesti deja gata macinata la jumatate de pret.
Oamenii aia se chinuie sa lege fainurile, pentru ca nu pot sa furajeze pestii cu prafuri. Asta inseamna costuri cu operatia in sine cat si un adaos. Nu mai pun transportul.
Nu . Fiecare componenta vine separat.thunder scrie:Asta caut de 3 zile de cand se tot discuta pe topicul asta si nu am gasit nicaieri de vanzare mixul din care-s facute peletele.. Este vreo firma de asta care face pelete si vinde si mix-ul gata facut?Dan Mitranescu scrie:Pai de ce nu le folosesti asa cum sunt ? Pentru ca asta intreaba omul .
Si separat de acest lucru , nu stiu de ce te chinui sa macini pelete ( cost suplimentar) , cand compozitia respectiva o gasesti deja gata macinata la jumatate de pret.
Oamenii aia se chinuie sa lege fainurile, pentru ca nu pot sa furajeze pestii cu prafuri. Asta inseamna costuri cu operatia in sine cat si un adaos. Nu mai pun transportul.