Ăia nu se pun, că au volan pe dreapta...dyna scrie:Eu nu am spus ca am Fl....eu vorbesc de avertizorii din uk...

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ăia nu se pun, că au volan pe dreapta...dyna scrie:Eu nu am spus ca am Fl....eu vorbesc de avertizorii din uk...
Nu ma enervez niciodata aici pe forum. Si foarte rar, in rest . Pe cuvant ca si atunci cand ma bat zambesc.dyna scrie:Fara nervicum am spus mai sus ...senzori exact,dar exact ca cei de la hakuyo se gasesc pe ebay uk....
...intr Dane si trage un ochi p acolo...dar cred ca tu sti deja despre ce vb aici si te ai enervate putin....nu am numai eu senzori identici cu cei de la hakuyo...au mai multi prieteni din uk....si intamplator unii char au desfacut un sensor de la hakuyo si unul no name identic....sunt exact la fel.....fara nervi
...senzorii de la hakuyo sunt de o calitate f buna....o zi buna tuturor....
Asta e salupa direct!!! Din aia de carabinieri!!!Dan Mitranescu scrie:Pai hai sa nu o mai dam in barci si sa ne sustinem afirmatiile.dyna scrie:Hai sa nu o mai dam in barci....eu stiu cam tot se intampla in uk....sunt aceeasi senzori(facuti de chinezi) numai ca fiecare si pune sigla pe ei...eu am averizori de la tmc si sunt identici cu cei de la hakuyo....scrieti pe google....bite alarms ebay uk...o sa gasiti toate modelele hakuyo acolo...si fl....si swingerele la fel....e si un site made in china se numeste parca....se gasesc acolo la vanzare engros....
Eu va dau cota 1 la 10 pe orice suma doriti, ca intre mobelul de la Hakuyo si cel de la Fl sunt diferente majore ( consumul bateriilor, izolatul pieselor, ... tot ce este la interior ) .
Pentru 10 lei puteti sa veniti si sa le desfacem impreuna, iar pentru placerea si cultura dvs. puteti primiti ambele variante in custodie ( un senzor si o statie de la fiecare) sa va lamuriti, dupa care vi se returneaza suma aferenta, cand le aduceti. Puteti sa le desfaceti, sa le studiati, sa le bagati in apa. Daca ala de la fl se strica il platiti , de ala de la Hakuyo raspund eu.
De cele din afara nu stiu nimic.
P.S. Daca nu acceptati niciuna dintre aceste variante inseamna ca va dati in barci singur .
Sunt si eu interesat de raspunsul la aceasta intrebare.BClaudiu scrie:Dar ce diferenta sunt intre modelul 2013 si 2014?
Pentru ca orice setare putin gresita se remediaza numai trecand prin toate nivelele, la cele pe buton, iar la cele pe potentiometru se face mai usor, direct in sensul dorit.cipkill scrie:Sunt si eu interesat de raspunsul la aceasta intrebare.BClaudiu scrie:Dar ce diferenta sunt intre modelul 2013 si 2014?
De ce s-a renuntat la reglajul prin butoane si s-a trecut la potentiometre?
Multumesc
Este adevarat tot ce ai spus legat de comertul cu China. Asa se face.marik17 scrie:Nu aveti de unde sa stiti nici unul pana nu ii desfaceti sa vedeti ce este inauntru. Asa la o privire par la fel dar chinezul sa uita si la un cent cand negociaza. Cu cat negociezi mai mult cu atat scade calitatea prodului. La 100 de bucati comandate iti poti pune ce sigla vrei pe produs.Pentru sute de produse cumparate poti sa ii customizezi cum vrei,bani sa ai. Daca chinezul castiga 1 cent la fiecare bucata de senzor care iti pune un fir mai subtire ,plastic mai prost sau nu da cu lac de protectie a apei atunci el castiga ceva dolari in plus care pentru noi poate nu conteaza dar pt ei inseamna ceva.Chinezii de obicei nu stau cu marfa pe stoc ci o fac pe comanda cu avans ferm,de aici rezulta mici diferente de materiale folosite. Dupa cum am mai spus astia se uita si la un cent. (vezi aliexpres unde vand seminte cu 30-40 centi cu transport gratuit in romania-veti gasi si acesti senzori la vanzare) doar ca sunt fara garantie .
Deci in concluzie senzorii din uk (facauti in china) pot fi mai buni , mai prosti sau identici cu hakuyo. Depinde cum a negociat cumparatorul. Sper ca nu am ofensat pe nimeni cu acest comentariu.
O zi buna