Modelul este copie dupa Penn Affinity 7000 sa inteleg, adica tambur mai mic de 6 cm in diametru ca la xsc 5500 ?
Sunt si eu interesat de aceasta mulineta. Poti da si niste dimensiuni cum ar fi lungimea tamburului ? Este aceeasi ca la Shimano xsc 5500 ?
Vine cu tambur de rezerva ? De aluminiu sau de plastic? Se poate cumpara alti tamburi de rezerva ?
Arata tare bine,acuma daca vor face fata la comenzi si aduc si tamburi de rezerva .....o sa scada pretul obligat si celelalte firme.....nu e rau,chiar nu e rau!
REMUSGL scrie:Modelul este copie dupa Penn Affinity 7000 sa inteleg, adica tambur mai mic de 6 cm in diametru ca la xsc 5500 ?
Sunt si eu interesat de aceasta mulineta. Poti da si niste dimensiuni cum ar fi lungimea tamburului ? Este aceeasi ca la Shimano xsc 5500 ?
Vine cu tambur de rezerva ? De aluminiu sau de plastic? Se poate cumpara alti tamburi de rezerva ?
Ms frumos
Tamburul are aceiasi dimensiune lungime si diametru cu ultegra xsc/xtc/xtb etc modelul 10000/14000. Nu au tambur de rezerva.iar tamburul cu care vine echipata mulineta este din aluminiu forma fiind long cast iar buza tamburului nu este titanizata sau tratata cumva........doar un strat de vopsea siliconic zic eu
Friends Carp Team
Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again
Mai baieti..nu mai bine asteptati sa se pescuiasca macar juma' de sezon cu ele inainte de-a le cumpara cu zecile?
Din ce vad eu in poze si filmulete seamana cu un model Energo vai mama lui...
Eu zic sa asteptati putin inainte de-a o transforma in MTX-ul mulinetelor si sa aruncati Okume si Shimano mai pe la toamna dupa ce vedeti cum sta treaba cu ele
Albert scrie:Mai baieti..nu mai bine asteptati sa se pescuiasca macar juma' de sezon cu ele inainte de-a le cumpara cu zecile?
Din ce vad eu in poze si filmulete seamana cu un model Energo vai mama lui...
Eu zic sa asteptati putin inainte de-a o transforma in MTX-ul mulinetelor si sa aruncati Okume si Shimano mai pe la toamna dupa ce vedeti cum sta treaba cu ele
Seamana dar nu rasare cu modelul long cast de la energo team, nu are tamburul conic si nu are manerul "flexibil"
Friends Carp Team
Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again