SFAT achizitionare hanger lumino

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Mihai_1981gr
Puncte: 0

SFAT achizitionare hanger lumino

Mesaj de Mihai_1981gr »

Buna seara,
As dori sa-mi achizitionez un set de 4 hangere lumino si chiar nu stiu care sunt mai bune.
Am vazut ca sunt fel si fel de modele ( cu lant de bicicleta, simple ), am inteles ca au greutati diferite
Ma intereseaza orice parere, preturi , linkuri utile, de aceea doresc sa-mi dati un sfat referitor la acest lucru.
Vreau sa mentionez ca nu sunt pescar de performanta.

Multumesc anticipat pentru sfaturi

Dan Mitranescu
Veteran

Re: SFAT achizitionare hanger lumino

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sfatul meu este sa te orientezi catre swingere, ceva cu prindere gen MK2 .
Daca este neaparat nevoie de hangere, nu ma bag.

Mihai_1981gr

Mesaj de Mihai_1981gr »

Multumesc frumos pentru sfat domnul Dan, mi au mai spus si alte persoane ca ar fi mai bine sa mi cumpar swingere, dar acum ca mi ati spus si dumneavoastra acest lucru m am decis :)
Chiar am vazut la dumneavoastra pe site swingerele acelea la 60 de lei si mi s-au parut foarte bune.
am mai vazut la un coleg de servci unele lumino luate tot de la dumneavoastra , cred ca cele la 35 de lei si mi a zis ca este foarte multumit de ele.
Cred ca o sa mi cumpar si eu cand o sa mai trec pe la magazinul dumneavoastra ca tot trebuie sa mi pun niste fir pe 2 mulinete, dar am inteles ca fiele M-line vin abia la sfarsitul lunii.
Cand reveniti la programul obisnuit, ca nu prea am cum sa ajung acum cu programul actual de la 11 la 14 ?
o zi placuta si multumesc inca o data pentru sfat.

Dan Mitranescu
Veteran

Mihai_1981gr scrie:Multumesc frumos pentru sfat domnul Dan, mi au mai spus si alte persoane ca ar fi mai bine sa mi cumpar swingere, dar acum ca mi ati spus si dumneavoastra acest lucru m am decis :)
Chiar am vazut la dumneavoastra pe site swingerele acelea la 60 de lei si mi s-au parut foarte bune.
am mai vazut la un coleg de servci unele lumino luate tot de la dumneavoastra , cred ca cele la 35 de lei si mi a zis ca este foarte multumit de ele.
Cred ca o sa mi cumpar si eu cand o sa mai trec pe la magazinul dumneavoastra ca tot trebuie sa mi pun niste fir pe 2 mulinete, dar am inteles ca fiele M-line vin abia la sfarsitul lunii.
Cand reveniti la programul obisnuit, ca nu prea am cum sa ajung acum cu programul actual de la 11 la 14 ?
o zi placuta si multumesc inca o data pentru sfat.
In program normal intram de luna viitoare, dar si acum ne prinde ora 17 in fiecare zi la magazin.
La mine sfaturile se confunda cu comertul, dar macar prin faptul ca pescuiesc cu ce recomand, sa se inteleaga ca din partea asta vin recomandarile.
Eu le folosesc pe cele la 35 lei de ceva ani , pentru ca nu am avut nevoie de intinzator. Imi placea greutatea mai mare de la MKM3, pentru pescuitul plantat, dar astept modelul nou din vara acestui an. Corp de MKM2 ( negru complet, inclusiv tija si greutatea :wink: ) , greutatea ( mai mare ) si capul de prindere ca pe MKM3. :wink:

Mihai_1981gr

Mesaj de Mihai_1981gr »

aha :) , multumesc de pont
o sa astept si eu sa apara modelul

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Cand le aduci pe alea mov Dane? MKM3?
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Sorin Daringa scrie:Cand le aduci pe alea mov Dane? MKM3?
Nu cred ca vor veni curand.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”