Ce se intimpla ?

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

@Nicki
E prematur sa vorbim de strategii.
Deocamdata lotul national va face 2 antrenamente oficiale. Unul la Cupa Cupelor si al doilea la Cupa Romaniei.
In cele 2 competitii vom inscrie 3 echipe sub titulatura ROMANIA 1 ROMANIA2 si ROMANIA3.
De fiecare data se va schimba componenta echipelor, pt. a crea omogenitate si unitate intre membrii lotului.
Luna aceasta o echipa va pleca in Belgia pt. a pescui si trage concluzii despre pista de concurs.
Abia dupa acea vom stabilii strategii, nazi, echipamente, si toate celelalte.

@Roger
Asa e. Trebuia sa apara un articol in ALP, dar nu al lui Andrei ci al meu.
Andrei a scris un articol, dar se referea la Cupa Mondiala. Articol care a si aparut.
Am discutat cu Sorin Dragoi si am inteles ca in acest Nr. au fost cam multe articole care se refereau la crap. Asa ca articolul meu referitor la calificari, probabil va aparea luna viitoare. Sper.

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Multumesc Nea Cornele, astept cu nerabdare noi informatii

Moose
APCR Canadian Branch

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

P.S. Strategia lotului va fii comuna, dupa ce va fii discutata in cadrul lotului.
Secretul calificarii noastre a constat in faptul ca am avut o strategie clara de la care nu s-a abatut nimeni.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Caaron

Nu stiu din ce v-ati luat , dar nu imi cere mie sprijinul in disputa cu oricine de aici . M-as lua de cineva care la intrebare concreta si de interes , ar raspunde la misto , sau ar face glume proaste . Tu scrii din cind in cind , si iti prezinti capturile , esti luat la misto de unii , esti crezut de altii , asta este joaca . Nu e problema mea ce imagine iti faci tu sau cyms tii sa ti-o faci .
Nu cred ca ai ceva de comentat despre valoarea de concurs a celor cu care iti intretii disputele .
Si uite asa imi pierd eu o dupa masa de somn , sa ajung la Iulian la birou sa vad cine l-a jignit pe Marian. :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

lasa-l val in pace ca e vai de capul lui...
ce capturi sa prezinte? a fost acum o saptamana langa pontonul zero - acolo unde maimutoiul mik a facut macel - si a prins un singur peste!
The One Team

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Fratilor, nu mai bagati in seama aceasta scursura care le stie pe toate. Eu am fost la el la magazin si era sa-l bat acolo de cate figuri are in capul ala de copil.
PS Vorbeste in primul rand invidia .

Moose_master

bataieeeee

Mesaj de Moose_master »

... despre cine este vorba in propozitie ??? cine vroia sa bata pe cine ?

ce tricepsu meu femural se intampla aici frate ?

Moose
APCR Canadian Branch

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”