vand porsche 944

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere orice altceva in afara articolelor de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

vand porsche 944

Mesaj de gaby_po23 »

vand masina de epoca porsche 944
an 82, piele, oclinzi electrice, geamuri electrice..
40 000 km..pret 3900 euro

masina este inscrisa, nu se plateste impozit, taxe, rovinieta, etc..
Fişiere ataşate
DSC05664.JPG
DSC05664.JPG (163.34 KiB) Vizualizat de 1252 ori

kubix

Mesaj de kubix »

Te uiti mult pe history sau ceva de genul...asta nu se poate numi masina de epoca....maine poimaine vinzi si vre-un pegas de epoca cu 2-3 mii :))

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Albert
pescar de competitie

Re:

Mesaj de Albert »

kubix scrie:Te uiti mult pe history sau ceva de genul...asta nu se poate numi masina de epoca....
Ba cred ca tu esti cel influentat de emisiunile de la TV. Informeaza-te si apoi cearta omul :)
Iaca:
In sensul OUG 109/2005, art.3 alin.1 pct.51 (introdus prin Legea nr.102/2006), vehiculele istorice sunt cele pentru care perioada trecuta de la incetarea fabricatiei tipurilor respective, care au utilizat acelasi tip de caroserie si acelasi tip de motor, este de cel putin 30 de ani, originale, restaurate sau reconstruite, pentru care proprietarii au obtinut UN ATESTAT DE VEHICUL ISTORIC EMIS DE ORGANISME AGREATE DE AUTORITATEA COMPETENTA.
Vad din poze ca masina e inmatriculata asa ca nu cred ca vanzatorul vorbeste bazaconii.

RazvanG
Pescar de competitie

Re:

Mesaj de RazvanG »

kubix scrie:Te uiti mult pe history sau ceva de genul...asta nu se poate numi masina de epoca....maine poimaine vinzi si vre-un pegas de epoca cu 2-3 mii :))

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Daca este scutita de la taxa impozitelor,este incadrata ca si masina de epoca.Stiu din cauza faptului ca am lucrat intr o firma care avea cam 30 piese de genul :wink:

gaby_po23
pescar de competitie

Re: vand porsche 944

Mesaj de gaby_po23 »

Masima este are ATESTAT DE VEHICOL ISTORIC,..atestat emis de RETROMOLIB....
MASINA ESTE INCADRATA CA SI VEHICOL ISTORIC...nu se plateste IMPOZIT, TAXE, ROVINIETA, IAR ASIGURAREA ESTE JUMATATE SUPORTATA DE RETROMOBIL..

nu mai vorbiti in necunostinta de cauza !!!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Bazar Diverse”