SORIN RUDEANU RENUNTA LA TURNEU SI ECHIPA NATIONALA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: SORIN RUDEANU RENUNTA LA TURNEU SI ECHIPA NATIONALA

Mesaj de Gabi Tomulescu »

daca ati reusit sa-l faceti pe Piticu' sa-si dea demisia inseamna ca s-a intrecut orice masura in ceea ce priveste josnicia certurilor si influentelor negative din pescuit...Piticu cunoscut ca pescarul cu cel mai tare psihic, a indurat multe de-a lungul anilor...dar acum l-ati pus jos. Nu trebuia sa va bateti joc de munca de ani de zile dat fiind ca este un MEDALIAT al Lotului National al Romaniei omul care a bagat medalii pe gat si altora, prin evolutiile lui...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

radu badica

Mesaj de radu badica »

Cristi stii unde ai gresit tu parerea mea cand au venit organizatorii si arbitrii si ai luat la cunostintza directia de pescuit de ce nu ai zis nimic?

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

Am zis Radule, dar mi-au inchis gura spunand ca asa s-a pescuit si in masa precedenta, deci ce mai puteam face? Ma cunosti si stii bine ca nu am contestat nimic, niciodata, ne-am confruntat de atatea ori si ne-am strans mana la final, ca si acum. Dar nu se mai poate! Spun inca o data : NU CONTEST CLASAMENTUL, CONTEST MODUL IN CARE S-A AJUNS LA ACEST CLASAMENT!!! VICTOR OANA A INCALCAT IN MOD FLAGRANT REGULAMENTUL! Eu am gresit ca nu am prins si platesc, stau acasa! Sorin a gresit ca nu a sezizat la timp abaterile, plateste. Victor Oana a incalcat regulamentul, trebuie sa plateasca!

radu badica

Mesaj de radu badica »

Victor sustine ca tzi-a zis si nu ai zis nimic si nici contestatzie nu ai facut.

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

Repet, am cerut sa pot pescui de la 10 la 14, dar mi-a spus ca cel din prima mansa a pescuit tot asa si oricum nu era loc de tine. Am pescuit pe cele mai apropiate doua standuri din concurs. Dar marea problema este ca nu avea dreptul sa modifice directiile de pescuit. Scrie la regulament 8 m? Scrie. Aia cu talmacitul mot-a-mot ( ??? ), e pentru ghicitoare!

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

si la noi pe sector Victor Oana a incercat sa ne deplaseze directiile de pescuit in dreapta pentru ca echipa Pelicanul de pe B8 (malul de vis-a-vis) sa nu fie nicidecum incomodata de cipica care era cel mai apropiat ca zona de pescuit de ei...am cerut ca Adi Zarguzon si cu arbitrul de pe sector (care arbitrase acelasi sector si in prima mansa) sa decida directiile de pescuit aceleasi ca in prima mansa...si asa au facut.
Victor Oana sustinea ca Mitranescu nu a avut voie sa pescuiasca decat de la statia de la podul rupt in dreapta, in timp ce arbitrul care vazuse zile in sir cum pescuieste Mitranescu l-a contrazis spunand ca reperul din stanga de la standul C5 a fost casa galbena (care era mult in stanga)....deci dupa parerea mea s-au incercat gainarii care nu au tinut peste tot.
Vorbeam cu Marius Barbu la telefon, imi spunea reperele pe crea le-a avut el in prima mansa...iar noi eram in cu totul alta parte. concluzia- s-au mutat si standurile din pozitia lor din prima mansa...nu mult dar DE CE???
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Deja m-am certat cu nevastamea, suntem in concediu si in loc sa stau sa ma plimb pe faleza stau in fata calculatorului si nu-mi vine sa cred ce se intampla.
Parerea mea , Sorine continua ce ai inceput . Nu da satisfactii la unii, ca acum stii ce fac nu ?
Si-au deschis sampania ! Si pe Zarguzon au incercat sa-l inlature la inceputul campionatului si chiar reusise la un moment dat. Din partea echipei mele imi doresc ca, Capitanul lotului national sa fie unul cu experienta.

Un vot de incredere !!!
Valentin Dumitru

radu badica

Mesaj de radu badica »

Cand am inceput sa practic judo acum 25 de ani antrenorul meu la primul concurs al meu m-a invatat "Ca sa inveti sa castigi trebuie sa inveti sa pierzi"

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Chiar daca pierzi cinstit sau daca baga sisu in tine
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

radu badica

Mesaj de radu badica »

Sorine si cand s-a bagat sisu in mine anii trecuti tot cu fruntea sus am pierdut. Tu cunosti acest fenomen din 2004 si stii ce probleme au fost si ca am mers mai departe.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”