Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta incercam si eu sa spun...DumiD scrie:ce treaba o avea pretul in toata ecuatia asta ma depaseste...scot crapii periscopul sa vada daca ai scule premium pe mal?jdmishere scrie:Am pescuit mult anul trecut pe Hermes si iti pot spune ca s-a prins peste atat cu scule ieftine cat si cu cele din gama premium.
Ti-ai luat binoclu??mihai turiac scrie: Cu ansamblul asta am orins malul cam peste tot pe peris.......
Este o diferenta intre a putea face ceva si a face misto de altii stand ascuns intre 4 pereti......., te inteleg ca tu nu poti ...dar culmea...exista unele persoane care chiar pot pescui la distantele alea, asa ca stai chill ia notite si poate inveti si tu cevagabi1 scrie:Ti-ai luat binoclu??mihai turiac scrie: Cu ansamblul asta am orins malul cam peste tot pe peris.......![]()
![]()
ps.ai si certificat ORNISS?
Am auzit de tine, de cand te-ai apucat de casting ti-ai mai cumparat un juvelnic....exista unele persoane care chiar pot pescui la distantele alea, asa ca stai chill ia notite si poate inveti si tu ceva
Ne cunoastem , am fost o data , nu m-am obosit sa arunc , amicul meu Luci a facut-o , eu doar am iesit la aer .... , aveam o criza groaznica de gastrita.mihai turiac scrie:De ce nu iesi cu noi la casting ?? Ca doar in popesti ne strangem mereu
Nu-mi vine sa ma las tare pe ele , mai degraba dau cu MTX care costa o nimica toata in comparatie cu Century.Friday scrie:Am vazut ca ai Century FS 3.9/3.5 lbs...pai astea sunt lansete foarte puternice