Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Daia e balta...nu forum.andrei_81 scrie:Daia e forum sa discutam ......
Folosesti Shimano Tribal, cel in cutia verde, sau acel Tribal Specimen Mono, cel colorat in negru/verde? In cazul in care il ai pe cel in cutia verde, sunt curios daca are elongatie la fel ca celelalte fire Shimano Tribal.robyvan scrie:Gimi, am avut Techniumul vechi si mi-a placut foarte mult, singurul inconvenient era acela al culorii, era criminal noaptea. Apoi am trecut pe fluo, renuntand si la acestea. De doi ani folosesc noul Shimano Tribal, de care sunt foarte multumit....este la fel de dificil de vazut noaptea insa m-am obisnuit. Cu amandoua aruncam cam la fel, nu am observat diferente, intr-adevar putin sarmoase firele de la Shimano si da, putin supradimensionate, cel de 0.31 are real 0.33. Cum spunea si colegul de mai sus...se justifica...
acesta il folosesc de 2 ani:Allen Besnovich scrie:Folosesti Shimano Tribal, cel in cutia verde, sau acel Tribal Specimen Mono, cel colorat in negru/verde? In cazul in care il ai pe cel in cutia verde, sunt curios daca are elongatie la fel ca celelalte fire Shimano Tribal.robyvan scrie:Gimi, am avut Techniumul vechi si mi-a placut foarte mult, singurul inconvenient era acela al culorii, era criminal noaptea. Apoi am trecut pe fluo, renuntand si la acestea. De doi ani folosesc noul Shimano Tribal, de care sunt foarte multumit....este la fel de dificil de vazut noaptea insa m-am obisnuit. Cu amandoua aruncam cam la fel, nu am observat diferente, intr-adevar putin sarmoase firele de la Shimano si da, putin supradimensionate, cel de 0.31 are real 0.33. Cum spunea si colegul de mai sus...se justifica...