Monofilament shimano technium vs technium invisitec

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gimi_mures
pescar de competitie
Puncte: 0

Monofilament shimano technium vs technium invisitec

Mesaj de gimi_mures »

Pentru utilizatorii acestor fire as avea cateva intrebari:
Care dintre cele doua fire se preteaza mai bine pentru aruncari?
Care dintre cele doua fire este mai rezistent?
Se justifica diferenta mare de pret fata de celelalte fire de pe piata?
Multumesc!
C&R

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

Am cumparat si eu o rola de curiozitate techium de 25 ,care defat e de 28 e supra dimensionat....Nu prea e bun de aruncat la distanta e cam batos si sincer nu isi merita banii ce scrie despre el e vrajala.....Culmea ca l am nimerit si copt ceda repede de la nod ....Faza e ca multi il lauda ca e bun la plantat etc...

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

Un fir foarte bun e fox aquos....

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

Iar daca vrei un 25 bun de distanta sau 23 are Dan Mitranescu. ... Eu nu credeam niciodata ca la banii aia gasesti un fir asa bun,cu o rezistenta foarte buna la nod chiar am ramas surprins

Alin Galbenu
Moderator

Re: Monofilament shimano technium vs technium invisitec

Mesaj de Alin Galbenu »

Se justifica diferenta mare de pret fata de celelalte fire de pe piata?

Vorba aia, "firul bogatilor". Se justifica la fel cum se justifica si pretul unei Aerotechnium pe langa o Ultegra sau BBLC.

andrei_81, am o curiozitate, tie iti vin ideile pe parcurs sau de ce - mereu - scrii o fraza, din 3-4 postari ?

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Gimi, am avut Techniumul vechi si mi-a placut foarte mult, singurul inconvenient era acela al culorii, era criminal noaptea. Apoi am trecut pe fluo, renuntand si la acestea. De doi ani folosesc noul Shimano Tribal, de care sunt foarte multumit....este la fel de dificil de vazut noaptea insa m-am obisnuit. Cu amandoua aruncam cam la fel, nu am observat diferente, intr-adevar putin sarmoase firele de la Shimano si da, putin supradimensionate, cel de 0.31 are real 0.33. Cum spunea si colegul de mai sus...se justifica...
slowly we rot- by Obituary

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

Bai nene, nu mai poate omu sa scrie ceva ca hopa si voi.....Ce am facut frate,am injurat pe cineva? Daia e forum sa discutam ......

gabi1
Veteran

Re:

Mesaj de gabi1 »

andrei_81 scrie:Daia e forum sa discutam ......
Daia e balta...nu forum.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

robyvan scrie:Gimi, am avut Techniumul vechi si mi-a placut foarte mult, singurul inconvenient era acela al culorii, era criminal noaptea. Apoi am trecut pe fluo, renuntand si la acestea. De doi ani folosesc noul Shimano Tribal, de care sunt foarte multumit....este la fel de dificil de vazut noaptea insa m-am obisnuit. Cu amandoua aruncam cam la fel, nu am observat diferente, intr-adevar putin sarmoase firele de la Shimano si da, putin supradimensionate, cel de 0.31 are real 0.33. Cum spunea si colegul de mai sus...se justifica...
Folosesti Shimano Tribal, cel in cutia verde, sau acel Tribal Specimen Mono, cel colorat in negru/verde? In cazul in care il ai pe cel in cutia verde, sunt curios daca are elongatie la fel ca celelalte fire Shimano Tribal.

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Allen Besnovich scrie:
robyvan scrie:Gimi, am avut Techniumul vechi si mi-a placut foarte mult, singurul inconvenient era acela al culorii, era criminal noaptea. Apoi am trecut pe fluo, renuntand si la acestea. De doi ani folosesc noul Shimano Tribal, de care sunt foarte multumit....este la fel de dificil de vazut noaptea insa m-am obisnuit. Cu amandoua aruncam cam la fel, nu am observat diferente, intr-adevar putin sarmoase firele de la Shimano si da, putin supradimensionate, cel de 0.31 are real 0.33. Cum spunea si colegul de mai sus...se justifica...
Folosesti Shimano Tribal, cel in cutia verde, sau acel Tribal Specimen Mono, cel colorat in negru/verde? In cazul in care il ai pe cel in cutia verde, sunt curios daca are elongatie la fel ca celelalte fire Shimano Tribal.
acesta il folosesc de 2 ani:
http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 31286.html
slowly we rot- by Obituary

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”