Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
----------Vladut Mateianu scrie: Doar ca pe aici nu prea sunt pescari de undita, sunt doar crapari de competitie sau checienrilisisti !![]()
EXAACT! Cat adevar! Si ii stim cu toti pe cei care"sar de kur"nu sunt multi dar enervanti.Vladut Mateianu scrie:Am reclama acolo, dar nu prea am vrut sa scriu pana acum....
Nu vezi ca pe la noi (crapmania) sunt numai doctori in pescuit ? Pescuitul nu mai este vazut ca o distractie, ci ca o etalare de scule scumpe si asezate frumos.... Daca scri pe aici ca mananci peste, imediat se gasesc 2-3 fatalai sa sara de kur in sus ca nu este normal asa ceva...
Putini isi permit luxul adevarului, retorica aburelii este la putere.. Daca scri pe aici ca mananci peste, imediat se gasesc 2-3 fatalai sa sara de kur in sus ca nu este normal asa ceva...
Pai vrei sa le distrugem "acoperirea" ?Dumitrache scrie:EXAACT! Cat adevar! Si ii stim cu toti pe cei care"sar de kur"nu sunt multi dar enervanti.Vladut Mateianu scrie:Am reclama acolo, dar nu prea am vrut sa scriu pana acum....
Nu vezi ca pe la noi (crapmania) sunt numai doctori in pescuit ? Pescuitul nu mai este vazut ca o distractie, ci ca o etalare de scule scumpe si asezate frumos.... Daca scri pe aici ca mananci peste, imediat se gasesc 2-3 fatalai sa sara de kur in sus ca nu este normal asa ceva...
Apelativul "baboierule" iti mai lipseste.Pe cuvant ca vin la un concurs de acest gen ( cu undita )
Au mai trecut anii, recuperezi la viteza.In afara de nea Maty ( care se poate, sa ne rupa in doua), nu-mi fac griji.