Cred ca nu ne cunoastem suficient !gabi1 scrie:Apelativul "baboierule" iti mai lipseste.Pe cuvant ca vin la un concurs de acest gen ( cu undita )

https://www.youtube.com/watch?v=BKHH7FIqikk
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cred ca nu ne cunoastem suficient !gabi1 scrie:Apelativul "baboierule" iti mai lipseste.Pe cuvant ca vin la un concurs de acest gen ( cu undita )
Asta nu se pune, e comerciala.Dan Mitranescu scrie: Cred ca nu ne cunoastem suficient !![]()
https://www.youtube.com/watch?v=BKHH7FIqikk
Ai zis tot ce trebuie si ceva in plusDan Mitranescu scrie:Pai vrei sa le distrugem "acoperirea" ?Dumitrache scrie:EXAACT! Cat adevar! Si ii stim cu toti pe cei care"sar de kur"nu sunt multi dar enervanti.Vladut Mateianu scrie:Am reclama acolo, dar nu prea am vrut sa scriu pana acum....
Nu vezi ca pe la noi (crapmania) sunt numai doctori in pescuit ? Pescuitul nu mai este vazut ca o distractie, ci ca o etalare de scule scumpe si asezate frumos.... Daca scri pe aici ca mananci peste, imediat se gasesc 2-3 fatalai sa sara de kur in sus ca nu este normal asa ceva...Cand se duc ei acasa si ii intreaba un vecin "ce ai prins ? " , ce sa spuna ? Scaparea este : "eliberez tot pentru ca sunt civilizat".
![]()
Mai aveam eu cunostinte care isi plimbau prietena cate doi ani fara sa se concretizeze nimic. Cand ii intreba cineva cat o mai tin asa , raspunsul venea inevitabil : "eu respect femeia, sunt un gentleman !"![]()
P.S. Pe cuvant ca vin la un concurs de acest gen ( cu undita ) , numai sa nu se suprapuna cu alea de crap. In afara de nea Maty ( care se poate, sa ne rupa in doua), nu-mi fac griji.
Zii si tu ca se retine tot ce se prinde, si-o sa vezi ca se umple lista !Vladut Mateianu scrie:Sigur ma bag si eu ! Sa-l ard pe Dan !![]()
Dar ce ne facem cu asia zisii pescari "de crap" carora daca le pui o undita in mana nu stiu sa o foloseasca !Au Delkim, Century si Daiwa , zeci de poze pe net, dar pescuitul clasic, cel cu care am inceput majoritatea, este o mare necunoscuta ptr ei !
Nu credeam ca pot sa renunt la alea de crap.gor965 scrie:Zii si tu ca se retine tot ce se prinde, si-o sa vezi ca se umple lista !Vladut Mateianu scrie:Sigur ma bag si eu ! Sa-l ard pe Dan !![]()
Dar ce ne facem cu asia zisii pescari "de crap" carora daca le pui o undita in mana nu stiu sa o foloseasca !Au Delkim, Century si Daiwa , zeci de poze pe net, dar pescuitul clasic, cel cu care am inceput majoritatea, este o mare necunoscuta ptr ei !