Avertizori

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

aviatel

Re: alegere avertizori cu statie

Mesaj de aviatel »

DumiD scrie:
aviatel scrie::D
mi-au fost recomandati de un amic din UK...de fapt el mi i-a cumparat si i-a trimis prin coletarie.
eu mi-am luat un set de 4 si unu de 5 senzori + 3 seturi de 5 buc ptr alti prieteni.

stima!

daca esti amic cu el ai face bine sa-i dai omului banii, care nu-s 470 de lei setul...si recomanda-i sa arunce ochii pe o culegere de petrica pentru clasele 1-4 inainte sa mai faca operatiuni asa complexe cum ar fi conversia lira-euro-leu.
cate seturi vrei ?
adaugi 10 euro ptr transport si iti aduc 10 seturi. Nu ma intereseaza cu cat le ia el....poate le fura....ce ma priveste pe mine cum le combina el

nicucc
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de nicucc »

aviatel scrie:
nicucc scrie:
vasea scrie:Nu gasesc optiunea pentru set de 3+1 doar optiunea statie + averizor. Cum ai facut comanda?
E promotie,in poza se vede si un carlig legat,asta chiar oferta un carlig la 3 senzori!

Aaa... e 3+1+1
despre ce poza e vorba ? ce carlig ? nu am vazut nici un carlig...

Da,imi cer scuze,am vazut eu gresit.
Totusi rugamintea mea este mai intai sa-i vedeti,sa-i testati,tinand cont de caracteristici si de recomandarea producatorului,o partida,doua,trei in diferite conditii (durata partida,conditii meteo,distanta)apoi va asteptam cu o recomandare.

aviatel

Mesaj de aviatel »

colegule, nu e nici o problema.
eu am postat aici ceea ce mi-am achizitionat si am considerat ca si alti colegi pescari ar putea fi interesati...
daca am gresit cu ceva, imi cer scuze.
amicul meu din UK mi-a spus ca e foarte multumit de acesti senzori. Acum 2 saptamani vroiam sa imi iau Hakuyo 2014... dar am considerat ca NU merita acesti bani ( 490 lei) si l-am rugat pe amicul meu sa imi ia ceva din Uk....

vasea

Mesaj de vasea »

Mie chiar imi plac si ma intereseaza daca functioneaza ok, si cred ca mai sunt doritori dar asteaptam mai multe detalii dupa ce vin.

aviatel

Mesaj de aviatel »

ok, o sa va tin la curent cu testele facute dupa ce ii primesc

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

aviatel scrie:colegule, nu e nici o problema.
eu am postat aici ceea ce mi-am achizitionat si am considerat ca si alti colegi pescari ar putea fi interesati...
amicul meu din UK mi-a spus ca e foarte multumit de acesti senzori. Acum 2 saptamani vroiam sa imi iau Hakuyo 2014... dar am considerat ca NU merita acesti bani ( 490 lei) si l-am rugat pe amicul meu sa imi ia ceva din Uk....

Ok,in cazul asta puteai sa expui parerea amicului tau,sau sa-l rogi sa ne expuna personal parerea lui.
Dar, sa ne aduci doar un nume si un pret fara nici o relevanta,sau din ceea ce inteleg eu ca le-ati luat la jumatate de pret e diferenta mare.

PS.Intre 490 si 470 diferenta este 20 ron...pe malul balti diferenta poate fi mult mai mare.

aviatel

Mesaj de aviatel »

nicucc scrie:
aviatel scrie:colegule, nu e nici o problema.

Ok,in cazul asta puteai sa expui parerea amicului tau,sau sa-l rogi sa ne expuna personal parerea lui.
Dar, sa ne aduci doar un nume si un pret fara nici o relevanta,sau din ceea ce inteleg eu ca le-ati luat la jumatate de pret e diferenta mare.

PS.Intre 490 si 470 diferenta este 20 ron...pe malul balti diferenta poate fi mult mai mare.
corect!
nu e vorba de 20 lei....e vorba ca hakuyo e un noname = china( am inteles ca le printeaza marca hakuyo la noi in tara) iar pe astia i-am luat din UK.
In UK nu cred ca ajunge in piata chiar orice chinezarie...

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

aviatel scrie:In UK nu cred ca ajunge in piata chiar orice chinezarie...
Fişiere ataşate
DSC_6260.JPG
DSC_6260.JPG (209.13 KiB) Vizualizat de 620 ori
ImagineImagine
BÂZ

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

In UK nu cred ca ajunge in piata chiar orice chinezarie...
Drapelul Regatului Unit am auzit ca e made in China...iti vine sa crezi? :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

aviatel

Mesaj de aviatel »

sunt facute in china, dar au un standard de calitate sub care nu coboara !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”