E alta China...nu aia de o stim noi!gabi1 scrie:Drapelul Regatului Unit am auzit ca e made in China...iti vine sa crezi?In UK nu cred ca ajunge in piata chiar orice chinezarie...

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
E alta China...nu aia de o stim noi!gabi1 scrie:Drapelul Regatului Unit am auzit ca e made in China...iti vine sa crezi?In UK nu cred ca ajunge in piata chiar orice chinezarie...
si aici gresesti si exemplele pot continua la multe alte produseaviatel scrie:sunt facute in china, dar au un standard de calitate sub care nu coboara !
Si chinezii au standard de profit sub care nu coboara... Pe calitate...fac pipi la orice ora!aviatel scrie:sunt facute in china, dar au un standard de calitate sub care nu coboara !
Tragi niste concluzii gresite ! Intra pe ebuy.uk si-o sa vezi ca vand englezii la chinezarii de te doare capul. Apoi ... daca senzorii Hakuyo sunt noname si nu merita 490 ron, dupa ce in ultimii 3 ani au fost folositi destul de des pe la noi, pe astia de i-ai luat dumneata ce/cine anume ii recomanda ?aviatel scrie:.....
In UK nu cred ca ajunge in piata chiar orice chinezarie...
da...sunt eterne si impermeabile.aviatel scrie:sunt facute in china, dar au un standard de calitate sub care nu coboara !
oho, a ta arata bine ...Bogdan Zaharia scrie:si aici gresesti si exemplele pot continua la multe alte produseaviatel scrie:sunt facute in china, dar au un standard de calitate sub care nu coboara !
aici intervine clientul care spune ce marfa doreste
de buna calitate sau de proasta calitate, de 2 lei sau de 10 lei
nu e de actualitate bre, tre' sa fi in trendDumiD scrie:da' ce va trebuia ma sepci nash cand alea cu <ponta presedinte> erau moca?