Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Drill-eta in gama MTX se gaseste la varianta 11. Arunca 180m in mana unui aruncator bun( dovedit casting Bulgaria) si este suficient de bleaga sa se indoaie atat cat trebuie, pentru a da senzatia ca pestele ala mai rar prins ( compromisul lansetelor mai moi ) , o sa satisfaca dorinta celor care inca nu stiu ca "placerea drill-ului " este un pleonasm implementat de vanzatori si promovat inconstient de cei care au inghitit galusca.Alexandru.Popescu scrie:Dan Mitranescu scrie:Eu nu stiu de ce treceti atat de usor peste acest produs:
http://danmitranescu.ro/205-1277/LANSET ... -4-lbs.php
Fata de MTX14 cu inel de 40 , pentru 30 lei, ne si tratam de suferinta.
Iti multumesc Dan pentru informatie,am vazut produsul acesta, dar cred ca la 4 lbs este foarte rigida.Nu stiu cat o sa-mi ofere satisfactie in drill. Posibil sa arunc mai mult cu cea de mai sus de 4lbs decat cu un 3.5 lbs de la shimano,sau 3,75 cum este mtx 14. Caut un bat unde pot arunca destul de mult, nu peste 200 m :d, dar sa-mi ofere si un drill frumos.
Pe cuvantul meu de onoare ca tot ce spun este cu cea mai mare prietenie atat pentru dvs. cat si pentru care aparent m-ar deranja.Alexandru.Popescu scrie:Dan sper ca nu am deranjat pe nimeni,stiu ca esti un om cu experienta,ajuta-ma cu informatii mai clar. Nu sunt un cunoscator al lucrurilor de calitate. Eu am pescuit foarte mult in delta, acolo unde imi cumparam bat din 2 buc de 2,1 m 2,3m cu mulinete ieftine.De curand m-a luat aceasta febra si am decis sa investesc ceva bani. Pentru mine inainte pretul si design erau cei doi factori principali pentru care alegeam un produs.O prostie recunosc.Acum incep sa ma informez,asadar daca esti amabil spune-mi ce pot intelege prin 2 rulmenti si 10.
Sunt niste zone de frecare, ce duc la o uzura mai rapida sau mai lenta.Alexandru.Popescu scrie:Tot rup acest google in doua si nu am reusit sa inteleg diferenta intre cei 2 rulmenti de la shimano si 9+1 de la Td.
Daca ne referim strict la Navi trebuie amintit ca:Dan Mitranescu scrie:Daca am ajuns sa comparam :
- mulinete cu 10 rulmenti cu alea cu 2,
-mulinete cu worm-shaft, fata de cele fara.
-galet ceramic cu galet metalic,
-tambur rezerva metalic cu tambur rezerva plastic,
- pretul nu il mai pun ...
Daca si unde este clar, se mai pun semne de intrebare, de ce sa mai comparam lansete sau alte produse .
Am ajuns "departe" deja.
P.S. Bravo lor, chiar merita sa fie cine sunt. Capela le mai trebuie.